in

Σύγκρουση Παναγιώτη Αναγνώστου με Θεοδώρου, Πιλάτη-Συναντήθηκαν στο Νεοχώρι για συνεργασίες λόγω αδυναμίας αυτόνομης καθόδου

Πάνε με νέους ορίζοντες οι δυο δεν ακολουθεί ο Παναγιώτης Αναγνώστου

Συνάντηση στο Νεοχώρι πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (27-8-2023)με τη συμμετοχή των Γιάννη Πιλάτη, Γιώργου Θεοδώρου (από τον Αί Γιώργη) και Παναγιώτη Αναγνώστου προκειμένου να συζητηθεί το τι θα κάνουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του δήμου Κύμης Αλιβερίου λόγω αδυναμίας συγκρότησης ψηφοδελτίου από τον Γιάννη Πιλάτη. Όπως έγραψε χθες αποκλειστικά το eviathema
Ο Γιάννης Πιλάτης δεν έχει κατορθώσει να συγκεντρώσει τον ελάχιστο αριθμό υποψηφίων για αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές και σκέφτεται να ενταχθεί στο συνδυασμό του Δημήτρη Θωμά.
Συνδετικός κρίκος γι αυτή την εξέλιξη είναι ο δάσκαλος από τον Αϊ Γιώργη Γιώργος Θεοδώρου ο οποίος επιθυμεί την συνεργασία με το Θωμά με στόχο να καταλάβει μια θέση εξουσίας.
Στις εκλογές του 2019 υποστήριζε ότι έχει έτοιμο συνδυασμό και ασκούσε δριμεία κριτική μέσω των σόσιαλ μίντια στην δημοτική αρχή του Θανάση Μπουραντά..λίγο πριν τις εκλογές όμως εξέδωσε ανακοίνωση συνεργασίας με την Συμπολιτεία και ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην ενότητα Κονιστρών.. Στον συνδυασμό του Μπουραντά διέθεσε δύο υποψήφιους από τους δεκάδες που έλεγε ότι είχε.
Ο ίδιος έλαβε ελάχιστες ψήφους αφού μοίρασε πάνω από τρεις χιλιάδες ψηφοδέλτια….
Αμέσως μετά τις εκλογές επισκέφθηκε το δήμαρχο και του ζήτησες μια θέση με αρμοδιότητες ..Αφού δεν έγινε δεκτό το αίτημα του άρχισε πάλι να κάνει κριτική στον δήμο λέγοντας πάλι ότι έχει φτιάξει συνδυασμό για τις εκλογές του 2023.
Με αυτή την καιροσκοπική και απολίτικη τακτική βρέθηκε να συνομιλεί με τον Δ.Θωμά προφανώς ζητώντας μια θέση εξουσίας μετά τις εκλογές.
Παράλληλα μιλούσε με τον Γιάννη Πιλάτη προσπαθώντας να συστήσουν συνδυασμό.
Σε αυτή την λογική της ένταξης στους νέους ορίζοντες αντιτάχθηκε σθεναρά ο Παναγιώτης Αναγνώστου που έδειξε έστω και την τελευταία στιγμή ότι διαθέτει ήθος και αξιοπρέπεια.
Ο κ Αναγνώστου επι σειρά ετών διευθυντικό στέλεχος της ΔΕΗ με πολυετείς σπουδές μπορεί να ήρθε σε ανοικτή κόντρα με την παράταξή του αλλά σεβάστηκε και τους πρώην συνεργάτες του και την ιστορία του και δεν μπήκε στη λογική του Γιάννη Πιλάτη ο οποίος ως αντιδήμαρχος Αλιβερίου ψήφισε σε όλα τα δημοτικά συμβούλια για τον ορισμό των δικηγόρων στην παραμπομπή του Θωμά για κακουργήματα , δεν διαφώνησε πουθενά με τη δημοτική αρχή , δεν ανεξαρτητοποιήθηκε όπως με αξιοπρέπεια έκανε ο κ Αναγνώστου και τώρα ( ο Πιλάτης) φθάνει στον εξευτελιστικό στάδιο να συζητά κοινή κάθοδο με τον Δ. Θωμά.
Σήμερα λοιπόν στην συνάντηση στο Νεοχώρι ο Παναγιώτης Αναγνώστου διαφώνησε ανοικτά με τον Γιώργο Θεοδώρου ο ποιος σηκώθηκε και έφυγε!
Όλα δείχνουν ότι ο συνδυασμό του πρώην αντιδημάρχου Γιάννη Πιλάτη που ξεκίνησε από ένα καπρίτσιο του ίδιου , λόγω του πληγωμένου του εγωϊσμού δεν έχει δυνατότητα αυτόνομης καθόδου..
Ήρθε η ώρα λοιπόν αυτοί που προσπάθησαν να τον φτιάξουν να αποφασίσουν με ποιους θα παν και ποιους θα αφήσουν (που λέει και ο ποιητής)
Υπάρχουν οι σοβαροί σαν τον Παναγιώτη Αναγνώστου που δεν θέλουν να γίνουν υποχείρια κατηγορουμένων για σοβαρά αδικήματα και οι πολιτικοί περιφερόμενοι που για μια καρέκλα θα κάνουν τα πάντα..
Μάλιστα στη συνάντηση λέγεται ότι ειπώθηκε πως κάποιοι κατέλθουν με το θωμά θα πάρουν πίσω και τα χρήματα που χάλασαν μέσα στις εκλογές..Αυτό δεν θέλουμε πραγματικά να το πιστέψουμε γιατί δεν τιμά κανέναν από τους συμμετέχοντες!
Η συμφωνία πάντως λέγεται ότι έκλεισε και ο Πιλάτης θα είναι υποψήφιος με τους νέους ορίζοντες στην ενότητα Ταμυναίων ενώ ο Θεοδώρου στην ενότητα Αυλώνος..
Το eviathema παρακολουθεί τα πολιτικά δρώμενα και ενημερώνει τους αναγνώστες του πολύ πριν αυτά γίνουν ανακοινώσιμα στον κόσμο!!!!

Χαλκίδα: Φωτιά σε σπίτι στη Νέα Λάμψακο

Γυναίκες μαζεύουν υπογραφές εναντίον του Αχιλλέα Μπέου για «αήθη, σεξιστικό και ρατσιστικό λόγο»