Είδηση για: #, #, #

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Χαλκίδα, Ιστιαία και Ψαχνά – Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί

25 Ιουνίου 2024, 2:47 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Σύλληψη

Πέντε άτομα συνελήφθησαν τις τελευταίες ημέρες σε περιοχές της Βοιωτίας & Εύβοιας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών (ένας αλλοδαπός), της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας (δύο ημεδαποί), της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας (ένας ημεδαπός) και του Αστυνομικού Τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων (ένας ημεδαπός).

Ειδικότερα, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, χρηματικό ποσό και συσκευή κινητού τηλεφώνου. Επιπλέον, ένας εκ των συλληφθέντων κατηγορείται και για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν (30) αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι έλεγχοι αυτοί είναι διαρκείς, πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.