Σύλλογος εργαζομένων Δήμου Χαλκιδέων: “Βλέπουμε για άλλη μια φορά πως η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων κρίνεται από την κ. Δήμαρχο ως πολιτική αντιπαλότητα”

ΚΑΤΣΑΜΑΓΟΣ

Δελτίο τύπου εξέδωσε το ΔΣ του Συλλόγου εργαζομένων Δήμου Χαλκιδέων, ως απάντηση στις βολές της δημάρχου Έλενας Βάκας, για το ότι η αντίδραση που υπήρξε στο θέμα της ανάθεσης αποκομιδής απορριμμάτων ήταν αποτέλεσμα εξυπηρέτησης ιδίου οφέλους από κάποιους και όχι για το καθαρό συμφέρον των συναδέλφων τους…

Το δελτίο τύπου:

Διαβάζοντας το σημερινό Δελτίο από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Χαλκιδέων, έχουμε μόνο να δηλώσουμε πως:

Σε εκείνους που βλέπουν παντού εχθρούς και επικαλούνται την “Ιερουσαλήμ”, ευχόμαστε το Φως των Χριστουγέννων να τους φωτίσει και το πνεύμα των ημερών να ξεδιαλύνει τα νέφη από τη σκέψη τους.

Βλέπουμε για άλλη μια φορά πως η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, που για εμάς είναι το μόνο και Ιερό μας καθήκον, κρίνεται από την κ. Δήμαρχο ως πολιτική αντιπαλότητα και προς εξυπηρέτηση ιδίου οφέλους.

Το Σωματείο αποδεικνύει καθημερινά στους Συναδέλφους και στους Δημότες της Χαλκίδας τους σκοπούς του που είναι διαυγείς:

“Προάσπιση των Δικαιωμάτων των Εργαζόμενων και υπεράσπιση του Δημόσιου χαρακτήρα των Υπηρεσιών προς όφελος των Δημοτών και μόνον αυτών.”

Καλά Χριστούγεννα

Χαλκίδα 13 Δεκεμβρίου 2022
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΑΤΣΑΜΑΓΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ