Είδηση για: #

Συμεών Κεδίκογλου: ” Έχουμε μπροστά μας μια δεύτερη κρίσιμη εκλογική μάχη”

23 Μαΐου 2023, 10:44 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Μύνημα εξέδωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευβοίας, Συμεών Κεδίκογλου με αφορμή την εκλογή του, όπου ευχαριστεί όλους όσους τον στήριξαν και τον ανέδειξαν στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου…

Το μύνημα:

Το χθεσινό αποτέλεσμα ήταν αναμφίβολα αρνητικό για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Τώρα όμως έχουμε μπροστά μας μια δεύτερη κρίσιμη εκλογική μάχη. Είναι η ώρα της ανασύνταξης και της αντεπίθεσης. Καλώ όλους τους προοδευτικούς πολίτες σε συσπείρωση γιατί μια κυβέρνηση Μητσοτάκη ανεξέλεγκτη αλαζονική και χωρίς φραγμούς θα καταστεί επικίνδυνη για τον τόπο. Μπορούμε να του δώσουμε λευκή επιταγή; Όχι βέβαια!

Σε προσωπικό επίπεδο ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς! Δεν έχω λόγια να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την τιμή που μου κάνατε να με αναδείξετε στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου. Θέλω να σφίξω το χέρι του καθενός και της καθεμιάς χωριστά…Η σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε έρχεται από μακριά και πάει στο μέλλον!

Συναισθάνομαι την ευθύνη της εκλογής, θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος και υπόσχομαι ότι θα είμαι πάντα κοντά σας, παλεύοντας για το καλό και την προκοπή της Εύβοιας, της Σκύρου και των ανθρώπων τους!

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.