Συνάντηση Δημάρχου Ερέτριας με τον Υφυπουργό Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας

Συνάντηση Δημάρχου Ερέτριας με τον Υφυπουργό Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας

Τον Υφυπουργό Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο επισκέφτηκε χθες το απόγευμα ο Δήμαρχος Ερέτριας Νίκος Γουρνής. 

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν οι καταστροφές που υπέστησαν από την κακοκαιρία «Bettina» του περασμένου Νοεμβρίου ο παραλιακός δρόμος και η παραλία στην περιοχή «Αλαμπέικα» στην Αμάρυνθο.  Συνάντηση Δημάρχου Ερέτριας με τον Υφυπουργό Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας

Ο Δήμαρχος ζήτησε βοήθεια για την αποκατάσταση των ζημιών τονίζοντας ότι στα «Αλαμπέικα» μένουν μόνιμοι κάτοικοι και τα καλοκαίρια χτυπά η «καρδιά» του τουρισμού της περιοχής. 

Ο Υφυπουργός ανταποκρίθηκε θετικά και δεσμεύτηκε να κάνει τα δέοντα. Παράλληλα, εξέφρασε το δέσιμο που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια με την Εύβοια και το θαυμασμό του για το φυσικό κάλλος του Δήμου Ερέτριας. 

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θερμό κλίμα, με τον Δήμαρχο να ευχαριστεί  τον Υφυπουργό για τη συνεργασία και να του απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για να επισκεφτεί τον Δήμο Ερέτριας. 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Χαλκίδα: Ασθενής “το έσκασε” από το Νοσοκομείο – Συναγερμός στην Αστυνομία

Δύο απανωτά περιστατικά μέσα σε λίγες ώρες παιδικής παραβατικότητας 14χρονα ληστεύουν 14χρονα

Στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο η υπόθεση αποπλάνησης 13χρονης στη Χαλκίδα – Ο 35χρονος είχε συλληφθεί στην Ηλεία μετά από ένταλμα του ανακριτή