Συνάντηση Πνευματικού με Βρούτση

28 Μαΐου 2020, 6:52 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Γιάννη Βρούτση πραγματοποίησε χθες ο Βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπύρος Πνευματικός.

Μόλις έσβησε η Φωτιά στην ΙΝΤΕΡΚΕΜ στο Βαθύ Αυλίδος

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων συμμετείχε αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Ιατρικών Επισκεπτών & Φαρμακοϋπαλλήλων – Συναφών Επαγγελμάτων – Κλάδων (ΠΟΙΕΦΣΕΚ), αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, κ. Νουχάκη Σταύρο και τον Συντονιστή της Γραμματείας Τύπου και Δημοσίων σχέσεων και Πρόεδρο του Συλλόγου Ιατρικών Επισκεπτών Ανατολικής Στερεάς Εύβοιας, κ. Πάνο Καραμούζη.

Η αντιπροσωπεία  υπέβαλε υπόμνημα για τα αιτήματα του κλάδου τους λόγω των νέων συνθηκών που διαμορφώθηκαν με την κρίση του κορωνοϊού καθώς και τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο Υπουργός δεσμεύτηκε για σχετικές ενέργειες,  που με τη συνεργασία και του Υπουργείου Οικονομικών θα εξασφαλιστούν τα παραπάνω αιτήματα της Ομοσπονδίας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ερέτρια: Καταγγελία γυναίκας για ενδοοικογενειακή βία

Επιπλέον, ο κ. Πνευματικός παρέδωσε στον Υπουργό, κ. Γιάννη Βρούτση επιστολή του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας σχετικά με την αποζημίωση ειδικού σκοπού και άλλα μέτρα στήριξης των δικηγόρων, ο οποίος με τη σειρά του δεσμεύτηκε να την εξετάσει, στο πλαίσιο της πολιτικής στήριξης των επιστημονικών κλάδων και των κλάδων που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση που προκάλεσε η πανδημία.​

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.