,

Συνάντηση Σπύρου Πνευματικού με τον Υφυπουργό Υποδομών Γιάννη Κεφαλογιάννη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των ταξί

12 Νοεμβρίου 2020, 6:00 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Σπύρος Πνευματικός Βουλευτής Ευβοίας - Εύβοια Νέα Eviathema.gr

Ο Βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ Σπύρος Πνευματικός ενημέρωσε σήμερα τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των ταξί στην, λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό και ζήτησε τη στήριξή του.

ΣΟΚ Χαλκίδα Ευβοίας: Γνωστός Επιχειρηματίας βρέθηκε δολοφονημένος στο σπίτι του δεμένος σε μια καρέκλα

Ο Βουλευτής μετά από συζήτηση με τον Πρόεδρο του Σωματείου Ιδιοκτητών ταξί Χαλκίδας κ. Νίκο Κακαλιά μετέφερε στον κ. Υφυπουργό τα αιτήματα των αυτοκινητιστών, ιδιοκτητών και οδηγών, ταξί της Εύβοιας, η δραστηριότητα των οποίων έχει πληγεί σημαντικά από τον περιορισμό της κυκλοφορίας, την ακύρωση πολλών μαθητικών δρομολογίων και τον περιορισμό στον αριθμό επιβατών, ενώ παράλληλα τρέχουν οι οικονομικές υποχρεώσεις τους. Ζήτησε, λοιπόν, στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί για άλλους μεταφορικούς κλάδους, να υπάρξει αντίστοιχη μέριμνα και για τα ταξί.

Ο κ. Υφυπουργός διαβεβαίωσε τον κ. Πνευματικό για την πρόθεση της κυβέρνησης να στηρίξει τον κλάδο και ότι καταβάλλεται κάθε προσπάθεια, σε συνεργασία με το οικονομικό επιτελείο, για να ενταχθούν το συντομότερο δυνατόν στα οικονομικά και άλλα μέτρα στήριξης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.