Συνάντηση του Σπύρου Πνευματικού με την Υπουργό Παιδείας – ΕΚΠΑ Ψαχνών και ανώτατη εκπαίδευση τα θέματα που συζήτησαν

Πνευματικός Κεραμέως

Για τα τμήματα του ΕΚΠΑ στα Ψαχνά και θέματα ανώτατης εκπαίδευσης συζήτησαν ο βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ Σπύρος Πνευματικός και η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 15 Οκτωβρίου στο Υπουργείο Παιδείας.

Ο κ. Πνευματικός επανέφερε το θέμα των πανεπιστημιακών τμημάτων με έδρα τα Ψαχνά που βρίσκονται σε αναστολή, ζητώντας να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν η προβλεπόμενη διαδικασία αξιολόγησης, ώστε να λήξει η συγκεκριμένη εκκρεμότητα που δημιουργεί ανησυχία στην τοπική κοινωνία των Ψαχνών.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πνευματικός είχε αποστείλει 2 επιστολές για το θέμα στον Πρόεδρο της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης και είχε λάβει τη γραπτή διαβεβαίωση ότι το θέμα των τμημάτων αυτών θα εξεταστεί κατά προτεραιότητα. Η Υπουργός τον ενημέρωσε για την πρόοδο της διαδικασίας.

Επιπλέον, ο Βουλευτής και η Υπουργός συζήτησαν γενικότερα για θέματα ανώτατης εκπαίδευσης, λόγω και της ιδιότητας του κ. Πνευματικού ως πανεπιστημιακού, με αφορμή και το σχετικό σχέδιο νόμου που βρίσκεται υπό επεξεργασία από το Υπουργείο Παιδείας.

Νίκαια – Επίθεση σε σκύλο: Λίντσαραν τον 53χρονο καθηγητή – Φυγαδεύτηκε με ταξί [Βίντεο]

Ημερίδα Συλλόγου Εστίασης “Ξένιος Ζευς” – Μαρκόπουλος για πανδημία: Κακή πρόβλεψη

Κρούσμα κορονοϊού στο Νοσοκομείο Χαλκίδας – Από την Μακρυκάπα η θετική υπάλληλος στον ΙΟ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr