Συνεχίζει την κατρακύλα το Επιμελητήριο Εύβοιας – Συνεχίζει ο Γιάννης να πίνει και να κερνάει

20 Σεπτεμβρίου 2021, 9:34 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Μετά την απόφαση του Επιμελητηρίου Εύβοιας να διαθέσει 185 ευρώ σε αυτοκόλλητα που έβαλαν πάνω σε πακέτα βοήθειας προς τους πυροπαθείς της βόρειας Εύβοιας για να γνωστοποιούν ότι αυτή παρέχεται από το επιμελητήριο μια ακόμα αψυχολόγητη απόφαση καταδεικνύει ότι ο τρόπος διάθεσης των χρημάτων των μελών του Επιμελητηρίου δεν γίνεται με σεβασμό προς τα μέλη .

Ακόμα τριακόσια  δέκα ευρώ (310 ευρώ) δόθηκαν σε επαγγελματία φωτογράφο για να δημοσιοποιήσουν φωτογραφίες της αποστολής βοήθειας προς τους πυρόπληκτους. Την εποχή που τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να προσφέρουν ανέξοδα φωτογραφίες που ανεβαίνουν στα μέσα ενημέρωσης αυτόματα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Γεροντίτης αποφάσισε να δώσει τρακόσια ευρώ σε φωτογράφο για να του παράσχει μια υπηρεσία που μπορούσε να κάνει μόνος ή μέσω κάπου υπαλλήλου του επιμελητήριου εξοικονομώντας χρήματα του Φορέα. Αλήθεια ο Πρόεδρος κινητό με κάμερα δεν έχει.

Κανένα άλλο μέλος του επιμελητηρίου δεν διαθέτει κινητό ώστε να βγάλει δυο φωτογραφίες που τράβηξε ένας επαγγελματίας και πήρε τριακόσια ευρώ;; Σήμερα ακόμα και οι δήμοι , η περιφέρεια ή άλλοι φορείς τα κινητά τους τηλέφωνα χρησιμοποιούν για να προβάλουν δράσεις τους στο διαδίκτυο.

Δεν καταφεύγουν σε επί πληρωμή φωτογραφίσεις. Αν λάβει υπόψη του κάποιος ότι στο επιμελητήριο έδωσαν 185 ευρώ για να κολλήσουν αυτοκόλλητα με το λογότυπό τους στη βοήθεια προς τους πυρόπληκτους-λες και άμα τους έλεγαν ότι τα στέλνει το Επιμελητήριο δεν θα το καταλάβαιναν- και ότι διατέθηκαν άλλα τρακόσια ευρώ για τις φωτογραφίες προβολής της βοηθείας, αντιλαμβάνεται ότι μέχρι στιγμής περίπου πεντακόσια ευρώ δεν διατέθηκαν σε είδη πρώτης ανάγκης αλλά σε προβολή του Επιμελητήριου.

Είναι η λαϊκή παροιμία αντεστραμμένη. Κάνε το καλό και μην το ρίχνεις στο γιαλό.

Πρόβαλέ το για να φανεί ότι είσαι καλός και προσφέρεις. Σίγουρα κάτι πάει στραβά στο θέμα της διαχείρισης των χρημάτων του Επιμελητηρίου.

Πρέπει οι διοικούντες να συνέλθουν από την έπαρση την αλαζονεία τους και την διαρκή προσπάθεια αυτοπροβολής τους.

fvto

Διαβάστε εδώ το αντίστοιχο θέμα των χρημάτων που διατέθηκαν για αυτοκόλλητα

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι

fb1

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.