Είδηση για: #

Συνεχίζει την πολιτική του πτώση ο Γιάννης Πιλάτης

17 Ιουνίου 2023, 2:46 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Μοιάζει σαν να κατεβαίνει τη σκάλα της πολιτικής ο Γιάννης Πιλάτης που επιμένει να ισχυρίζεται ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος χωρίς να έχει βρεί υποψήφιους.

Σήμερα ανακοίνωσε το όνομα του συνδυασμού του χωρίς να ανακοινώσει ούτε ένα όνομα υποψηφίου που θα πλαισιώσει την υποψηφιότητα του.

Το θέαμα στο καφενείο Αυλωναρίου όπου εμφανίστηκε με τους γνωστούς υποστηρικτές του που δεν ξεπερνούν ούτε τα δέκα άτομα και με καμιά εικοσαριά ακόμα συγγενείς και φίλους των δέκα «Πιλατικών», δημιούργησε την θλιβερή εικόνα του πολιτικού δονκιχωτισμού ενός ανθρώπου που αρνείται να παραδεχτεί ότι τα ευρύτερα στρώματα των πολιτών δεν τον αποδέχονται ως επικεφαλής συνδυασμού.

Στα αγωνιώδη δημοσιεύματα περί πλήθους κόσμου που μόνο οι εντεταλμένοι παραχαράκτες της αλήθειας έβλεπαν δεν διακρίναμε μια πρόταση ανάπτυξης για το δήμο πέρα από φληναφήματα και αοριστολογίες ενός ανθρώπου που ήταν σε θέση ευθύνης για πολλά χρόνια και δεν φαίνεται να έχει αντιληφθεί τι γίνεται στο δήμο!

Αναφέρθηκε σε χρηματοδοτικά εργαλεία που ο δήμος έχει ήδη αξιοποιήσει στο έπακρο και έχει συμμετάσχει σε όλες τις προσκλήσεις που έχουν βγει..

Αναφέρθηκε στην καθημερινότητα αλλά δεν είπε εκείνος ως αντιδήμαρχος Αλιβερίου σε τι συνέβαλε στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας;;; Στο να τα φορτώνει στο Μπαράκο κάθε φορά που έβλεπε ένα δύσκολο θέμα;

Θλίψη και απογοήτευση προκάλεσε η σημερινή εικόνα ενός ανθρώπου που το 2014 ορίστηκε επικεφαλής ενός συνδυασμού και δείλιασε φτάνοντας σήμερα να αποτελεί τον πολιτικό λαγό του Δ. Θωμά στον οποίο εμείς πιστεύουμε ότι θα ενσωματωθεί πριν την ανακοίνωση συνδυασμών καθώς δεν θα καταφέρει να φτιάξει ψηφοδέλτιο!

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.