,
Είδηση για: #

Συνεχίζεται η προεκλογική δραστηριότητα του Θανάση Ζεμπίλη

19 Ιουνίου 2023, 10:39 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Ο υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης συνεχίζει και εντείνει τις περιοδείες του σε όλη την Εύβοια, ενόψει των εθνικών εκλογών της 25ης Ιουνίου. Επιπλέον, το Σαββατοκύριακο 17-18/6 παρέστη και στις εξής εκδηλώσεις:

Στη συγκέντρωση των παλαιών στελεχών του κόμματος, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε ξενοδοχείο του Αγίου Μήνα Δροσιάς, όπου στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε ότι η εκλογική επιτυχία της Νέας Δημοκρατίας οφείλεται στους απλούς και ανώνυμους αγωνιστές της παράταξης, τους οποίους κάλεσε και πάλι να κάνουν τα πάντα για να συνεχίσει η χώρα να πορεύεται με σταθερότητα και να πρωταγωνιστεί στην περιοχή της.

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ16, που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα, όπου ο κ. Ζεμπίλης το απόγευμα της Κυριακής βράβευσε δύο ταλαντούχα κορίτσια, τα οποία διακρίθηκαν στον κλασικό αθλητισμό, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την αθλητική κουλτούρα της Ελλάδας.

Τέλος, το βράδυ της Κυριακής ο κ. Ζεμπίλης παρέστη στην «καλοκαιρινή γιορτή», που διοργάνωσε το νεοεκλεγέν ΔΣ του Εκπολιτιστικού, Επιμορφωτικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου του Βαθέος Αυλίδας, τα μέλη του οποίου συγχάρηκε ο υποψήφιος Βουλευτής και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν την πλούσια δράση του Συλλόγου.

ζεμπιλης 12

ζεμπιλης 11

ζεμπιλης 10

ζεμπιλης 9

 

ζεμπιλης 7

ζεμπιλης 6

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.