Συνεχίζονται οι περιοδείες της Σοφίας Νικολάου – Μετά την Χαλκίδα και την Ιστιαία σειρά είχε ο Δήμος Κύμης – Αλιβερίου

Σοφία Νικολάου Αλιβέρι

Επόμενος σταθμός για την υποψήφια βουλευτή ΝΔ Ευβοίας Σοφία Νικολάου ο δήμος Κύμης – Αλιβερίου για τις προεκλογικές συγκεντρώσεις και περιοδείες της.

Μετά τη Χαλκίδα και την Ιστιαία η πρώην Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, διοργάνωσε μια ακόμη συζήτηση στο Αλιβέρι. Να έρθουν δηλαδή σε άμεση επαφή με τον πολίτη.

Οι περισσότεροι ασφαλώς αναφέρθηκαν στα προβλήματα της περιοχής, στα αναπτυξιακά έργα που πρέπει να γίνουν, στους οδικούς άξονες που η Εύβοια έχει μείνει πίσω, στις δουλειές που πρέπει να αυξηθούν για να μείνουν οι νέοι στον τόπο τους.

Είναι πολύ σημαντικό οι πολίτες που βιώνουν τη δύσκολη καθημερινότητα να έχουν ένα ανοιχτό μικρόφωνο να πουν αυτά που σκέφτονται και τους απασχολούν με την υποψήφια βουλευτή να τους ακούει, νακαταγράφει τα ζητήματα, να αναλύει τα δεδομένα και δεσμεύεται γι’ αυτά που μπορεί να κάνει.

Όπως μας λένε από το επιτελείο της κ. Νικολάου οι περιοδείες θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και η υποψήφια βουλευτής θα συνεχίσει να επισκέπτεται δύο και τρεις φορές κάθε γωνιά της Εύβοιας προκειμένου να συνομιλήσει με όλους τους κατοίκους.

νικολαου1 3

νικολαου2 2

νικολαου3 1

νικολαου4

νικολαου5

νικολαου6

νικολαου7

νικολαου8

νικολαου100

νικολαου11