Συνεδρίαση ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια…Στο ίδιο έργο θεατές…

10 Νοεμβρίου 2022, 10:16 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
ΔΕΕΠ

Δύο μέτρα και δύο σταθμά κυριαρχούν στις τοπικές της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια. Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα η προγραμματισμένη συνεδρίαση της Διοικούσας επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Λίγες ημέρες πριν η Τοπική της ΝΔ  Διρφύων Μεσσαπίων είχε εκδώσει ανάρτηση σχετικά με παραβίαση προσωπικών δεδομένων μελών τα οποία είχαν διαρεύσει, τονίζοντας μάλιστα ότι: “Η ΔΗΜ.ΤΟ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ δεν είναι μπεκάτε σκύλοι αλλέστε….!!!”

Κάποιοι δεν εχουν καταλάβει ότι τα προσωπικά δεδομένα είναι παράνομο να χρησιμοποιούνται για προσωπικούς λόγους…παρακαλώ μην ενοχλείτε τα μέλη συμπολίτες μου ,με καλούν και μου διαμαρτύρονται ποιός διέρευσε τα στοιχεία τους ονόματα τηλέφωνα κτλπ…..

Η ΔΗΜ.ΤΟ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ δεν είναι μπεκάτε σκύλοι αλλέστε….!!!

Οι κανονισμοί του κόμματος είναι ξεκάθαροι…

Στο επόμενο παράπονο θα αναγκαστώ να προφυλάξω το κύρος της οργάνωσης και το δικό μου …

Πρόεδρος και μέλη Δ.Σ
ΔΗΜ.ΤΟ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ
Ευχαριστώ !!!

Λίγες ημέρες αργότερα ο Αντιπρόεδρος ΔΕΕΠ σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό εκτός των άλλων γνωστοποίησε στοιχεία μέλους της Νέας Δημοκρατίας παραβιάζοντας τα προσωπικά  του Δεδομένα.

Θα περίμενε κανείς, ότι στην χθεσινή συνεδρίαση, το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει είναι να παραιτηθεί ή λόγω μη αντίληψης να ζητήσουν τα υπόλοιπα μέλη να παραιτηθεί ή έστω ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Διρφύων Μεσσαπίων ο οποίος είχε δηλώσει ότι η τοπική του δεν είναι “μπεκάτε σκύλοι αλλέστε….!!!”. Φυσικά τίποτα από τα τρία δεν έγινε… Δύο μέτρα και δύο σταθμά λοιπόν οπότε καλό θα ήταν τα μέλη της ΝΔ να προσέχουν για τα προσωπικά τους δεδομένα…

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθ.38 Ν. 4624/2019, οι ποινικές κυρώσεις για παραβάσεις του νόμου προστασίας των προσωπικών δεδομένων τιμωρούν τον υπαίτιο με φυλάκιση τουλάχιστον ενός (1) έτους και χρηματική ποινή έως εκατό χιλιάδες (100.000) ευρώ….

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.