Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου την Δευτέρα 03/08

30 Ιουλίου 2020, 5:28 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης κεκλεισμένων των θυρών λόγω εκτάκτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού, την Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 και ώρα 10:00 μ.μ. στο Δημοτικό κατάστημα Αλιβερίου, προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης περί γνωμοδότησης για έγκριση εισόδου – εξόδου σε υπό κατασκευή « Νέα Διώροφη Οικία με υπόγειο» επί αγροτικής οδού εκτός σχεδίου του οικισμού Παραλία Κύμης του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου ιδιοκτησίας κ. Αναστασίας Μπένου.
2. Λήψη απόφασης περί γνωμοδότησης για έγκριση εισόδου – εξόδου σε υπό κατασκευή Νέα Ισόγεια Kατοικία με Υπόγειο γκαράζ, επί αγροτικής –Δημοτικής οδού, εκτός σχεδίου Πετριών εις Θέση Λιανή Άμμος Πετριών της Δ.Ε. Δυστίων του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου ιδιοκτησίας του κ. Laurent Olivier Giraud.
3. Λήψη απόφασης περί γνωμοδότησης για τσιμεντόστρωση δρόμου εντός οικισμού Συκιών της Τ.Κ. Αχλαδερής, της Δ.Ε. Αυλώνος , του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου από Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος έως ιδιοκτησίας κ. Μάγκου Νικολάου.
4. Λήψη απόφασης περί παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στην πλατεία της κοινότητας Αγ. Λουκά της ΔΕ Ταμυναίων του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου (σχετική η υπ’ άριθ.9096/26-5-2020 αίτηση του κ. Σκοντόβολου Γεωργίου).
5. Λήψη απόφασης περί εξέτασης αίτησης –ένστασης για παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στην πλατεία της κοινότητας Αγ. Λουκά της ΔΕ Ταμυναίων του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου (σχετική η υπ’ άριθ.12399/21-7-2020 αίτηση – ένσταση του κ. Κουκουβάου Αναστασίου).

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.