Συνολικά πέντε οι σεισμοί μέχρι στιγμής που “χτύπησαν” την Εύβοια – Δείτε βίντεο την ώρα του πρώτου σεισμού [ΒΙΝΤΕΟ]

Σεισμός Ψαχνά

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Συνολικά πέντε σεισμοί σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης με επίκεντρο την Κεντρική Ευβοία, οι οποίοι μάλιστα έγιναν αισθητή σε περιοχής της Βοιωτίας αλλά και της Αττικής.

Ο πρώτος ήταν μεγέθους 5.1 R με Επίκεντρο: 7 χλμ Ανατολικά των Ψαχνών Ευβοίας, κοντά στο χωριό Πισσώνας και Εστιακό Βάθος: 10 χλμ. Ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαϊδίτης βρισκόταν κοντά στο σημείο, ο οποίος όπως δήλωσε στο eviathema.gr, ο σεισμός είχε διάρκεια και ήταν αρκετά αισθητός ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν σημειωθεί σοβαρές ζημιές.

Ένας δεύτερος Μεγέθους  2.3 R σημειώθηκε λίγο μετά τις 14.30 με Επίκεντρο: 4 χλμ Ανατολικά – Νοτιοανατολικά των Ψαχνών Ευβοίας και εστιακό Εστιακό Βάθος: 10 χλμ.

Λίγο μετά τις 14.36 ένας τριτος σεισμός ύψους 1.5 R και πάλι με επίκεντρο: 7 χλμ Ανατολικά – Νοτιοανατολικά των Ψαχνών Ευβοίας και Εστιακό Βάθος: 15 χλμ.

Στις 14:44 ένας τέταρτος σεισμός με μέγεθος: 2.8 R και επίκεντρο: 3 χλμ Νοτιοανατολικά των Ψαχνών Ευβοίας με Εστιακό Βάθος: 15 χλμ χτύπησε μέσα σε λίγη ώρα την Εύβοια.

Ενώ στις 14.49 το μεσημέρι ένας σεισμός ύψους 3.4 R, με επίκεντρο: 5 χλμ Ανατολικά – Νοτιοανατολικά των Ψαχνών Ευβοίας και Εστιακό Βάθος: 5 χλμ σημειώθηκε στην περιοχή.

Βίντεο που εξασφάλισε το eviathema.gr την ώρα του μεγάλου πρώτου σεισμούς από δύο καταστήματα στην Εύβοια. Ένα από την Χαλκίδα και ένα από τα Ψαχνά.

Στο πρώτο Κατάστημα ψιλικών της Ελένης Πιτσούνη στον Άγιο Νικόλαο Χαλκίδας..(δημοτική ενότητα Ληλαντίων)..Την ώρα της αλλαγής Βάρδιας 14: 20 η ιδιοκτήτρια και η υπάλληλος βλέπουν τα ράφια να κουνιούνται νιώθουν τον έντονο σεισμό και βγαίνουν πανικόβλητες από το μαγαζί….

Δείτε το βίντεο:

Δείτε βίντεο την ώρα του μεγάλου σεισμού όπως το κατέγραψε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης σε κατάστημα στην Νέα Αρτάκη.