Τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Ραφαήλ Νικολάου και Ειρήνης στην Φρεγάτα (Αδρίας) στην Κάρυστο

φρεγατα

Την χάρη και την πνευματική παρεχόμενη ευλογία δια των ιερών και χαριτόβρυτων λειψάνων των Αγίων νεοφανων μαρτύρων Ραφαήλ Νικολαου και Ειρήνης εκ την Ιεράς Μητροπόλεως Μυτιλήνης Ερεσού και Πλωμαρίου και με την ευκαιρία της φιλοξενίας τους στην επαρχία της Καρύστου υποδέχθηκαν προς προσκύνηση και ευλογία ο Κυβερνήτης και το πλήρωμα της Πολεμικής Φρεγάτας (Αδρίας) η οποία είναι σε επιφυλακή ελιμενισμένη στον κόλπο της Καρύστου της θαλάσιας περιοχής του Κάβο – Ντόρο.

Τα ιερά και χαριτόβρυτα λείψανα εκόμισε προς ευλογία και πνευματική ενίσχυση του Κυβερνήτου και των Αξιωματικών ο Αρχιερατικός Επίτροπος Καρύστου Πανοσ Αρχιμ Γεράσιμος Παρίσης ενω επίσης παρέστησαν ο Πρωτοπρ Σωτήριος Τσούγκας εφημέριος Αετου ο Πρεσβύτερος Γεώργιος Ράπτης εφημέριος Μύλων κα ο Γραμματέας του Γηροκομείου Καρύστου κ. Ευάγγελος Ορφανός.

Με την άφιξη των ιερών λειψάνων και την υποδοχή τους στο πλοίο παρουσία του αξιότιμου Κυβερνήτου και των Αξιωματικών της Φρεγάτας τελέσθηκε ο Αγιασμός και η Ιερά Παράκληση των Αγίων.

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ