Είδηση για: #, #

Τα Ψαχνά έβγαλαν δήμαρχο…Βούλιαξε από κόσμο το εκλογικό κέντρο του Μπουροδήμου

19 Σεπτεμβρίου 2023, 11:39 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Με μια συγκέντρωση που είχε παλμό, πολύ κόσμο και ένα Γιάννη Μπουροδήμο με ολοκληρωμένο και μαχητικό πολιτικό λόγο.. δόθηκε το μήνυμα της νίκης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου σήμερα το βράδυ.

Ο κόσμος είχε από νωρίς κατακλύσει το εκλογικό κέντρο και μόλις άρχισε την ομιλία του ο Γιάννης Μπουροδήμος τον υποδέχθηκαν με συνθήματα «Έργα στο Δήμο με το Μπουροδήμο»

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων αναφέρθηκε στα εννέα χρόνια που πέρασαν χαρακτηρίζοντας τα χαμένα χρόνια τονίζοντας ότι οι διπλανές περιοχές και δήμοι πήγαιναν μπροστά και τα Ψαχνά έμειναν πίσω.

New Project 100

Συνέχισε λέγοντας ότι «μείναμε σε ότι είχαμε από παλιά τα οποία απαξιώθηκαν και τώρα πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή..Να τα ξαναφτιάξουμε»

Συνέχισε λέγοντας « Εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Έχουμε σχέδιο για τον τόπο μας..Άλλοι δεν κατάλαβαν ότι όταν δεν ξέρεις ή όταν θέλεις να κάνεις μεγάλα πράγματα δεν φτάνει ο ένας..Πρέπει να συνεργαστείς με πολλούς..Και εμείς είμαστε πολλοί..Και μέσα από την Παράταξή μας..και έξω από αυτή..και από την Περιφέρεια ..και από την κυβέρνηση..Εμείς συνεργαζόμαστε με όλους για τον τόπο μας»

New Project 2023 09 19T233748.629

Ο Γιάννης Μπουροδήμος στάθηκε και στο ζήτημα των προβλημάτων που αντιμετώπισε ο κόσμος το καλοκαίρι τρέχοντας στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών και τόνισε ότι θα ενισχύσει το δίκτυο των Ψαχνών με νέες γεωτρήσεις

Αναφέρθηκε στους άξονες του προγράμματος του και ευχαρίστησε τον κόσμο για την ανταπόκριση που έδειξε στην προσπάθεια του συνδυασμού του για την αναγέννηση του τόπου.

Ήταν μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση που έδωσε το μήνυμα της νίκης για τον υποψήφιο Δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων Γιάννη Μπουροδήμο!

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.