Τα Ψαχνά Ευβοίας και σε πινακίδα αυτοκινήτου στο Houston του Texas

Ψαχνά Ευβοίας Χιούστον Τέξας

Αρκετοί είναι αυτοί που κατάγονται από τα Ψαχνά Ευβοίας όπου ζήσαν για χρόνια αλλά για διάφορους λόγους ζουν πλέον σε άλλη χώρα του κόσμου. Οι περισσότεροι όμως δεν ξεχνούν τα Ψαχνά και προσπαθούν να έχουν επαφή με κάθε τρόπο.

Έτσι και ο Sam Jonson, ο οποίος κατάγεται μισός από τα Ψαχνά και μισός από το Houston του Τέξας και τα τελευταία ζεί με την οικογένεια του εκεί. Δεν θα μπορούσε όμως να ξεχάσει την περιοχή όπου έζησε τα παιδικά και εφηβικά κυρίως του χρόνια οπότε αποφάσισε να τοποθετήσει στο αυτοκίνητό του πινακίδα κυκλοφορίας όπου αναγράφεται με λατινικούς Χαρακτήρες η λέξη Ψαχνά.

Ως γνωστόν στην Αμερική και σε κάποιες άλλες χώρες μπορείς με ειδική παραγγελία να φτιάξεις πινακίδα και να αναγράφεται ότι εσύ θέλεις, οπότε ο Sam “εκμεταλλεύτηκε” αυτή την πολύ προχωρημένη διαδικασία και να γράψει κάτι που αγαπά πολύ και θέλει να φαίνεται στους άλλους.

Ψαχνά Ευβοίας Χιούστον Τέξας

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr