Θανάσης Μπουραντάς: “Να κυριχθεί άμεσα ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης”

εκτ1

Σύσκεψη αυτή την ώρα στο δημαρχείο στο Αλιβέρι μεταξύ Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας Γιώργου Κελαϊδιτη και Δημάρχου Κύμης Αλιβερίου Θανάση Μπουραντά ,θεματικών αντιπεριφερειαρχών και αντιδημάρχων.

Επίσκεψη στη Νότια Εύβοια προκειμένου να γίνει αυτοψία στις σεισμογενείς περιοχές της Εύβοιας πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης (2-12-2022)συνοδευόμενος από τους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες κ.κ.Βουρδάνο,(Μεταφορών )Βαρδακώστα(καινοτομίας και ηλ.διακυβερνησης) και τον εντεταλμένο σύμβουλο Παιδείας πολιτισμού κ Γαλάνη.

Σε συνάντηση που έκαναν στις 2 το μεσημέρι στο δημαρχείο Αλιβερίου με τον Δήμαρχο Θανάση Μπουραντά τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων Νίκο Μπαρακο και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιώργο Ζέρβα, τονίστηκε η ανάγκη κήρυξης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης των δύο δήμων που βρέθηκαν στο επίκεντρο της σεισμικής δραστηριότητας ..

Παράλληλα με την ευκαιρία της συνάντησης έγινε εκτενής συζήτηση για τα έργα της περιφέρειας που γίνονται στο δήμο Κύμης Αλιβερίου στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο φορέων της τοπικής Αυτοδιοίκησης.
εκτ2 εκτ2 1 εκτ3 εκτ4

Λίγο νωρίτερα πραγματοποιήθηκε αυτοψία από κλιμάκιο του οργανισμού σχολικών κτιρίων, της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Κύμης Αλιβερίου, αντιπροσωπεία της περιφέρεια Στερεάς όπου συμμετείχαν ο Γιώργος Κελαϊδίτης, ο Δημήτρης βουρδάνος, ο Κώστας Γαλάνη , η προϊσταμένη της υπηρεσίας κυρία Χατζήπάκου και οι τοπικοί πρόεδροι Αργυρού και Αλμυροποτάμου.