Θανάσης Ζεμπίλης από Ιστιαία: Στηρίζουμε τον κλάδο της μελισσοκομίας!

ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΕΜΠΙΛΗΣ EVIATHEMA

Στη Βόρεια Εύβοια βρέθηκε σήμερα ο Βουλευτής Ευβοίας Θανάσης Ζεμπίλης, όπου και είχε διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους των Αναγκαστικών Δασικών Συνεταιρισμών και του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Ιστιαίας «Η ΚΥΨΕΛΗ».

Στο Αγριοβότανο, ο Θανάσης Ζεμπίλης συναντήθηκε με μέλη των Αναγκαστικών Δασικών Συνεταιρισμών και συζήτησαν διεξοδικά για ζητήματα του κλάδου της υλοτομίας. Ο Βουλευτής Ευβοίας δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει στα αρμόδια υπουργεία τις προτάσεις των εκπροσώπων των Αναγκαστικών Δασικών Συνεταιρισμών, ώστε να βρεθούν οι πλέον ενδεδειγμένες λύσεις για τα προβλήματα που ανακύπτουν.

Στη συνέχεια, ο Θανάσης Ζεμπίλης παραβρέθηκε στην Ιστιαία για την εκδήλωση που διοργάνωσαν ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Ιστιαίας «Η ΚΥΨΕΛΗ» και ο Όμιλος «ΗΡΑΚΛΗΣ» για την παράδοση τροφών στους μελισσοκόμους της Βόρειας Εύβοιας, που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του Αυγούστου. Ο Βουλευτής Ευβοίας απηύθυνε χαιρετισμό, όπου και ευχαρίστησε τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗ και άλλους ιδιώτες, δωρητές και χορηγούς, για το πνεύμα αλληλεγγύης, φιλαλληλίας, συνεργασίας και αλτρουισμού που επιδεικνύουν σε μία δύσκολη στιγμή για τη Βόρεια Εύβοια.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω, διότι συμπαραστέκεστε με ανιδιοτέλεια προκειμένου οι μελισσοκόμοι να σταθούν στα πόδια τους. Άλλωστε, αυτό είναι και το παράδειγμα που αντλούμε από τον τρόπο οργάνωσης της κοινωνίας των μελισσών. Μία κοινωνία που στηρίζεται στη συνεργασία, την αλληλεγγύη, την σοφή οργάνωση και την ευθύνη. Θέλω κλείνοντας να διαβεβαιώσω ότι η κυβέρνηση έχει ήδη πάρει μέτρα για την στήριξη του κλάδου και θα γίνουν ακόμη περισσότερα, ώστε ο ανερχόμενος κλάδος της μελισσοκομίας να αναπτυχθεί περαιτέρω, συμβάλλοντας καθοριστικά στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας».

ΦΩΤΟ ΔΤ Θ. ΖΕΜΠΙΛΗ 19 1 2022 3 scaled ΦΩΤΟ ΔΤ Θ. ΖΕΜΠΙΛΗ 19 1 2022 2 scaled

Διαβάστε Επίσης:

Γίνεται μέλος στην επίσημη κοινότητα του eviathema.gr στο VIBER ΕΥΒΟΙΑ ΒΗΜΑ ΖΟΥΜ ΝΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA για άμεση ενημέρωση

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο  GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάντε εγγραφή στο Κανάλι του eviathema.gr στο YOUTUBE EVIATHEMA για αποκλειστικά Βίντεο Ρεπορτάζ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια