Θανάσης Ζεμπίλης: Χρηματοδοτείται η επισκευή του μώλου στα Νέα Στύρα

ΖΕΜΠΙΛΗΣ 2

Χρηματοδότηση 150.000 ΕΥΡΩ από το Υπουργείο Εσωτερικών για την αποκατάσταση του μώλου στην Κεφάλα στα Νέα Στύρα, που είχε πληγεί από την κακοκαιρία «Μπάλλος», εξασφάλισε ο Βουλευτής Ευβοίας Θανάσης Ζεμπίλης.

Ειδικότερα, μετά την κακοκαιρία «Μπάλλος», που χτύπησε την ευρύτερη περιοχή της Δ.Ε. Στυραίων τον περασμένο Οκτώβριο, ο Θανάσης Ζεμπίλης συμμετείχε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό κατάστημα Στύρων, παρουσία του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργό κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, του Γενικού Γραμματέα Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ευάγγελου Κυριαζόπουλου, του Δημάρχου Καρύστου κ. Ελευθέριου Ραβιόλου, στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπροσώπων τοπικών φορέων.

Μετά το πέρας της σύσκεψης και της αυτοψίας που ακολούθησε, ο Βουλευτής Ευβοίας, σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο Καρύστου, ζήτησε από τον υφυπουργό με αρμοδιότητα θέματα κρατικής αρωγής και τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα χρηματοδότηση για την αποκατάσταση του μώλου, τμήμα του οποίου είχε καταρρεύσει.

Στη συνέχεια, με την αρ.πρωτ.:19026/23-3-2022 Απόφασή του ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών χρηματοδότησε τον Δήμο Καρύστου, σε βάρος των πιστώσεων για την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες, με το ποσό των 150.000 ΕΥΡΩ για την επισκευή του ανωτέρω έργου.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!