,
Είδηση για: #

Θανάσης Ζεμπίλης: Οφείλουμε ευγνωμοσύνη στο προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας

20 Οκτωβρίου 2023, 5:23 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Ο Βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης παρέστη σήμερα το πρωί στη Δοξολογία επί της εορτής του Αγίου Αρτεμίου, προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, που τελέστηκε στον Ι.Μ. Ναό του Αγίου Δημητρίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη μας κκ Χρυσοστόμου.

Ο κ. Ζεμπίλης μετά το τέλος της Δοξολογίας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σήμερα του Αγίου Αρτεμίου είναι ημέρα εορτής για την Ελληνική Αστυνομία, αλλά και μνήμης για όσους θυσιάστηκαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, κάτι που αποτελεί την ύψιστη προσφορά προς τον πολίτη και την κοινωνία.

Με την ευκαιρία οφείλουμε όλοι να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, που επιτελεί στο ακέραιο το καθήκον και την αποστολή του, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στη τοπική μας κοινωνία.

Πρέπει να σταθούμε όλοι αρωγοί, τόσο σε κλαδικά, όσο και σε θεσμικά ζητήματα, ώστε να συνδράμουμε το έργο της Αστυνομίας για την εμπέδωση της ασφάλειας και της νομιμότητας. Εύχομαι ο Άγιος Αρτέμιος να προστατεύει από κινδύνους και απειλές τις γυναίκες και τους άνδρες αστυνομικούς και να χαρίζει σε αυτούς και τις οικογένειες τους υγεία και δύναμη»!

zempilis 27

zempili

Έλα στo viber του eviathema για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.