Θανάσης Ζεμπίλης: Σε έργα όπως η πεζοδρόμηση του εμπορικού κέντρου Χαλκίδας και τα «Αστέρια» είχα ως δήμαρχος την αμέριστη συμπαράσταση του Συλλόγου των Αρχιτεκτόνων!

Θανάσης Ζεμπίλης

Στη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου Διπλωματούχων Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Εύβοιας παρευρέθηκε χθες βράδυ ο Βουλευτής Ευβοίας.

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του και αφού ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και δύναμη, ο κ. Ζεμπίλης συγχάρηκε την πρόεδρο κ. Γ. Ρουσσοδήμου και τα μέλη του Δ.Σ. διότι όπως ανέφερε «ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων είναι από τα πιο ζωντανά και δημιουργικά κύτταρα της επιστημονικής μας κοινότητας και τοπικής μας κοινωνίας».

Επίσης, ο κ. Ζεμπίλης ευχαρίστησε τους αρχιτέκτονες που υπηρετούν στο Δήμο Χαλκιδέων, αλλά και το Σύλλογο, διότι κατά τη περίοδο της δημοτικής του θητείας (2007-2014) «ο Σύλλογος σας στάθηκε αρωγός και σύμμαχος της δημοτικής μας αρχής σε έργα ανάπλασης δημόσιων χώρων, όπως είναι το κτιριακό συγκρότημα των «Αστεριών» στη Βοιωτική ακτή, το οποίο εγκαινιάσαμε τον Νοέμβριο του 2013 με την «1η Έκθεση Αρχιτεκτονικού Έργου», που διοργανώσατε με τη συμβολή του ΤΕΕ/Π.Τ. Εύβοιας.

Επίσης, είχαμε τη συμπαράσταση του Συλλόγου στο έργο της αναμόρφωσης του εμπορικού κέντρου της Χαλκίδας και της πεζοδρόμησης της Αβάντων και άλλων εμπορικών δρόμων σε μια περίοδο που υπήρχαν πολλές αντιδράσεις και ουσιαστικά η πόλη βρέθηκε απέναντί μας. Σήμερα, όμως, όλοι απολαμβάνουμε το έργο αυτό, οι καταστηματάρχες, το αγοραστικό κοινό, οι επισκέπτες, οι συμπολίτες μας, τα μικρά παιδιά. Και όχι μόνο αυτό, αλλά είναι πάνδημο το αίτημα να συνεχιστούν και να επεκταθούν οι πεζοδρομήσεις και οι αστικές αναπλάσεις, ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των πολιτών»!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε Επίσης

Βρείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News