Είδηση για: #

Θανάσης Ζεμπίλης: Με την ένταξη στο ΕΣΠΑ των ΜΕΑ Χαλκίδας και Λαμίας επιλύεται οριστικά το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στη Στερεά Ελλάδα

15 Μαρτίου 2023, 6:45 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Θανάσης Ζεμπίλης

Με πρωτοβουλία του Βουλευτή Ευβοίας Θανάση Ζεμπίλη, ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημήτρης Σκάλκος και ο ειδικός γραμματέας κ. Ζερβός συναντήθηκαν σήμερα το πρωί με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό και τους Δημάρχους Λαμίας και πρόεδρο του ΔΣ ΦΟΔΣΑ ΑΕ Θύμιο Καραϊσκο, Θήβας Γιώργο Αναστασίου, Καρπενησίου και πρόεδρο ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας Νίκο Σουλιώτη, Αλιάρτου κ. Γιώργο Ντασιώτη και τον αντιδήμαρχο Κύμης Αλιβερίου και μέλος του ΔΣ του ΦΟΔΣΑ ΑΕ Νίκο Μαστροκώστα.

1. ΦΩΤΟ ΔΤ Θ. ΖΕΜΠΙΛΗ 15 3 2023

Κατά τη σύσκεψη που ακολούθησε ο κ. Ζεμπίλης, ο κ. Σπανός και οι Δήμαρχοι αξίωσαν την επίλυση του προβλήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων στη Στερεά Ελλάδα με την κατασκευή Μονάδων Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) σε Λαμία, Χαλκίδα και Άμφισσα με δημόσια χρηματοδότηση.

Αφού συζητήθηκαν τεχνικές λεπτομέρειες για την ένταξη των ΜΕΑ στη τρέχουσα προγραμματική περίοδο ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης δεσμεύθηκε για την κατασκευή των ΜΕΑ Χαλκίδας και Λαμίας με δημόσια δαπάνη, μέσω ΕΣΠΑ, δρομολογώντας την οριστική επίλυση του σημαντικότερου προβλήματος της Στερεάς Ελλάδας, που είναι η διαχείριση των απορριμμάτων.

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Εύβοια: 21χρονη συνελήφθη για ληστεία στην Χαλκίδα

ΕΚΤΑΚΤΟ – Χαλκίδα: Φωτιά σε σπίτι πίσω από το Περιφερειακό Μέγαρο [ΦΩΤΟ]

Βόρεια Εύβοια: Νέος σεισμός άνω των 3 ρίχτερ τα ξημερώματα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Φωτιά σε πτηνοτροφείο στα Ψαχνά Ευβοίας [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Εύβοια: Η ασφάλεια Αττικής έπιασε στα πράσα αρχαιοκάπηλους στη Χαλκίδα – Χριστιανικές εικόνες, δαχτυλίδια και άγαλμα στην κατοχή τους

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.