Θανάσης Ζεμπίλης: Δεν είμαι από «τζάκι», ούτε έχω μεγαλοσχήμονες φίλους! Απευθύνομαι μόνο στο λαό!

19 Μαΐου 2023, 3:18 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Ο Θανάσης Ζεμπίλης κατά την κεντρική προεκλογική του ομιλία στο περιφερειακό μέγαρο τόνισε ότι είναι αυτοδημιούργητος, καθώς δεν προέρχεται από κάποια πολιτική ή μεγαλοαστική οικογένεια.

Αυτό εκπροσωπώ εγώ είπε, «την δυνατότητα κάθε απλού ανθρώπου που δεν είναι από τζάκι να εκπληρώσει τα όνειρα του και να εκπροσωπήσει τους συμπολίτες του». Επίσης, αναφέρθηκε στη φράση του Τσώρτσιλ «με ακεραιότητα τίποτα άλλο δεν μετράει, χωρίς ακεραιότητα τίποτα άλλο δεν μετράει» λέγοντας ότι ο πολιτικός θα πρέπει να είναι έντιμος, ειλικρινής, ευθύς και να μην έχει εξαρτήσεις από οικονομικά κέντρα.

«Ο κόσμος της εργασίας είναι το στήριγμα μου» συνέχισε ο κ. Ζεμπίλης «κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου προτιμούσα να σφίγγω τα λερωμένα από την δουλειά χέρια γιατί τα χέρια αυτά είναι τα «καθαρά».

Με αυτόν τον κόσμο, άλλωστε, τον λαϊκό κόσμο πορεύομαι από τότε που ξεκίνησα το ταξίδι της πολιτικής, καθώς έχουμε σφυρηλατήσει σχέση αλήθειας και εμπιστοσύνης» είπε καταλήγοντας ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ

IMG 3722

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.