Θεοφάνης Σπανός σε Έλενα Βάκα: “Δυστυχώς η συνεργασία μας δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και για αυτό αποχωρώ”

Θεοφάνης Σπανός

Με ανάρτησή του ο πρώην Αντιδήμαρχος Νέας Γενιάς και Δια Βίου Μάθησης Δήμου Χαλκιδέων, Θεοφάνης Σπανός, κάνει γνωστή και επίσημα την παραίτηση του, κάτι που είχε αποκαλύψει και το eviathema.gr, με δημοσίευμα τις προηγούμενες ημέρες.

Η ανάρτηση του ανεξάρτητου πλέον δημοτικού συμβούλου Θεοφάνη Σπανού:

Να ενημερώσω και τους διαδικτυακούς μου φίλους ότι εδώ και 18 μέρες έχω παραιτηθεί από αντιδήμαρχος Νέας Γενιάς και Δια Βίου Μάθησης και είμαι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.
Θεωρώ ότι έκανα τη καλύτερη δυνατή προσπάθεια με βάση τα μέσα που μου δόθηκαν και τη γενικότερη συνεργασία . Από κάτω ακολουθεί το κείμενο παραίτησης μου το οποίο και θα διαβαστεί όπως είθισται στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Κυρία Δήμαρχε

Κυρία Πρόεδρε

Σας ανακοινώνω τη παραίτησή μου από αντιδήμαρχος και την ανεξαρτητοποίηση μου από την παράταξη “Αλλάζουμε “. Δύο χρόνια και κάτι ως αντιδήμαρχος Νέας Γενιάς και Δια Βίου Μάθησης έδωσα ότι καλύτερο μπορούσα με βάση τα λίγα μέσα που μου δόθηκαν . Έγινε σημαντικό έργο στο κομμάτι της δια βίου μάθησης ενώ φτιάξαμε θεσμούς, όπως το Συμβούλιο Εφήβων που θεωρώ πως με τη κατάλληλη στήριξη θα παραμείνουν και θα προσφέρουν στη νέα γενιά και στο λαό της πόλης και των κοινοτήτων μας . Υπάρχουν πράγματα να γίνουν ακόμα, αλλά θα το θεωρούσα ανέντιμο να μείνω μέχρι το τέλος της θητείας μου από τη στιγμή που πήρα την απόφαση μου.

Δυστυχώς η συνεργασία μας δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και για αυτό αποχωρώ . Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε να συμμετέχω στον στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΘΕΟΦΑΝΗΣ Κ. ΣΠΑΝΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ 

Διαβάστε Επίσης

Βρείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News