Θλίψη – Εύβοια: Πέθανε ανήμερα Μεγάλου Σαββάτου ο 49χρονος από τα Ψαχνά που είχε εγκαταλειφθεί σε τροχαίο στην Έξω Παναγίτσα

ΠΕΝΘΟΣΜΠΙΣΜΠΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Έφυγε από την ζωή το Απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, ο 49χρονος Νίκος Μπισμπικόπουλος, από τα Ψαχνά, ο οποίος είχε εγκαταλειφθεί τραυματισμένος σε τροχαίο στην Έξω Παναγίτσα το βράδυ του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου 2021, όταν σαν εργαζόμενος του Super Market Τερτίπης, προσπάθησε να περάσει την διάβαση πεζών ακριβώς έξω από το κατάστημα [Δείτε εδώ].

Σοκαρισμένοι περαστικοί άκουσαν τον εκκωφαντικό ήχο της σύγκρουσης και βρέθηκαν αμέσως στο σημείο, όπου κάλεσαν την Τροχαία και το ΕΚΑΒ.

Στην Τροχαία Χαλκίδας ο οδηγός που εγκατέλειψε το θύμα στην Έξω Παναγίτσα αφού τον παρέσυρε με το αυτοκίνητο

Στις 20.30 εθελοντικό όχημα της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης έσπευσε στο σημείο ώστε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες ενώ αμέσως μετά ακολούθησαν περιπολικά της Τροχαίας Χαλκίδας και Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο 49χρονος έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι ενώ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Στην Τροχαία Χαλκίδας βρέθηκε δύο ημέρες αργότερα ο 40χρονος οδηγός που παρέσυρε τον 49χρονο Νίκο στην Έξω Παναγίτσα και τον άφησε αιμόφυρτο, συνοδεία του δικηγόρου του ώστε να απολογηθεί. [Δείτε εδώ]

Ο 49χρονος Νίκος Μπισμπικόπουλος, νοσηλευόταν μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο 23/04/22 στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου και άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Ευχόμαστε θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Διαβάστε Επίσης

Χαλκίδα: Προφυλακίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για διεθνή εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών

Μεγάλη Παρασκευή: Η περιφορά των επιταφίων στα Ψαχνά [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

ΕΚΤΑΚΤΟ – Χαλκίδα: Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα – ΙΧ καρφώθηκε σε δέντρο [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]