Θλίψη στην Χαλκίδα: Πέθανε ο Χρήστος Φεφέκος

Πένθος

Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών ο πατριάρχης του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΕ Χρήστος Φεφέκος.

Ο Χρήστος Φεφέκος υπήρξε για πολλά χρόνια αδιαμφισβήτητος ηγέτης των ευβοϊκών ποδοσφαιρικών σωματείων ως εκπρόσωπος τους στην ΕΠΟ. Εκλέχτηκε το 1982 πρόεδρος της ΕΠΣΕ και παρέμεινε ως μακροβιότερος πρόεδρος επί μία εικοσαετία μέχρι το 2003 ενώ με την έντονη προσωπικότητα του άφησε τη σφραγίδα του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Λογιστής στο επάγγελμα ήταν παράλληλα ο ισχυρός άνθρωπος στη διαχείριση των οικονομικών της Μητρόπολης Χαλκίδας Ιστιαίας και βορείων Σποράδων..

Επί των ημερών του η ΕΠΣΕ γνώρισε μεγάλη αναγνώριση σε πανελλήνια εμβέλεια καθώς ο αείμνηστος Φεφέκος υπήρξε στενός φίλος του πρώην προέδρου της ΕΠΟ Δημήτρη Τριβελα και από αυτή του τη σχέση επωφελήθηκαν και τα ευβοϊκά σωματεία αλλά και το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο .

Ενεπλάκη πιο άμεσα με τον ΑΟ Χαλκίδος όπου υπήρξε οικονομικός σύμβουλος των διοικήσεων Μιχάλη Εναμανουϊλιδη και Σπύρου Αλεξάνδρου.

Είχε σχέσεις αγάπης και έντασης με τον τοπικό τύπο καθώς ήταν ένας άνδρας παλιάς κοπής που διοικούσε έχοντας τον πλήρη έλεγχο των πάντων..

Προσωπικότητες σαν τον Χρήστο Φεφέκο εκλείπουν σήμερα όχι μόνο από το χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και από τα κοινά…

Αιώνια του η μνήμη.

Ο Ταμίας της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας, κ. Ιωάννης Γαϊτανάρος έγραψε σε ανάρτησή του: “Έφυγε σήμερα για το μεγάλο ταξίδι ένας φίλος, ο Χρήστος ο Φεφέκος Ο ΗΓΕΤΗΣ. Καλό Παράδεισο αγαπητέ φίλε…”

Γαϊτανάρος Φεφέκος