Θρίλερ με τον αγνοούμενο ψαροντουφεκά από την Κάρυστο – Εντοπίστηκε το πτώμα του στην Ύδρα

ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ

Πτώμα ντυμένο με στολή ψαροντουφεκά εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρα να επιπλέει κοντά σε ακτή του νησιού της Ύδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται αύριο να πραγματοποιηθεί η διαδικασία της αναγνώρισης ώστε να ταυτοποιηθεί ότι πρόκειται για τον 42χρονο αγνοούμενο από την Κάρυστο.

Ο 42χρονος αγνοείτο από το απόγευμα της Τετάρτης (1-6-2022) στην θαλάσσια περιοχή του κάβο ντόρο ενώ υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από τις αρχές για τον εντοπισμό του.

Αργά το απόγευμα η παρέα τριών ψαροντουφεκάδων ξεκίνησε για απογευματινή κατάδυση με το αυτοκίνητο από την Κάρυστο προς την νοτιοανατολική πλευρά της πόλης μετά τον Μπούρο Καρύστου προς την πλευρά του Αιγαίου.

Βούτηξαν και οι τρείς όμως όταν βγήκαν έψαχναν τον έναν της παρέας.

Εντόπισαν τη σημαδούρα του να φεύγει προς τα ανοικτά της θάλασσας.

Οι δυο του φίλοι ειδοποίησαν το Λιμεναρχείο και ξεκίνησε μια επιχείρηση διάσωσης όμως οι έρευνες μέχρι αργά το βράδυ απέβησαν άκαρπες.

Αργά τη νύχτα ειδοποιήθηκαν για να συνδράμουν στις έρευνες εντοπισμού και οι εθελοντές διασώστες της Ομάδας SAR 312 του Αλιβερίου οι οποίοι ετοίμασαν το σκάφος τους και αναμένεται να καταφθάσουν τις πρώτες πρωινές ώρες τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ωστόσο οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή αναμένονται δύσκολες καθώς έχει δοθεί πρόβλεψη έντασης ανέμων περί τα πέντε Μποφώρ.

Οι δυο φίλοι του αγνοούμενου έδωσαν κατάθεση στις λιμενικές αρχές ενώ σήμερα θα συνεχιστούν οι έρευνες ανεύρεσης του.