Τι είπε ο Γιώργος Στούπας στην Γενική Συνέλευση του Ηρακλή Ψαχνών – Αποκλειστικές Δηλώσεις στο eviathema.gr

stoypas

Λίγο πριν την έναρξη της ψηφοφορίας που ήταν ένα από τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης του Ηρακλή Ψαχνών την Τετάρτη το απόγευμα, η οποία και δεν ολοκληρώθηκε αφού δεν υπήρξε κάποιος νέος υποψήφιος τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών Γιώργος Στούπας, ο οποίος εκτός των άλλων ανέφερε ότι δεν θα συμμετέχει σε αυτές τις εκλογές.

Εύβοια – ΑΠΑΤΗ: Ανύπαρκτο τοπικό site στην λίστα με τα ΜΜΕ που μοιράστηκαν τα 20 εκατ. της καμπάνιας για τον κορονοϊό

Ο Πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Στούπας, μετά το τέλος της Συνέλευσης έκανε αποκλειστική δήλωση στο eviathema.gr όπου ανέφερε τα εξής: “Νομίζω ότι ο Ηρακλής δεν αφορά μόνο τον κόσμο που ασχολείται μόνο με το ποδόσφαιρο αλλά όλο το σύνολο της κοινωνίας. Πραγματικά δεν θέλω να παρατήσουμε όλη αυτήν την προσπάθεια. Πρέπει να είμαστε αξιόπιστοι αρχικοί σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις.”

Ενώ πρόσθεσε: “Είδατε το κλίμα που επικράτησε στη Συνέλευση, έρχεται μια επαναληπτική την ερχόμενη εβδομάδα. Αν έχει αλλάξει κάτι θα το δούμε. Ο κορονοϊός έφερε τα πράγματα πολύ πίσω. Ενώ είχαμε κάνει κάποιες επαφές με επενδυτές, η πανδημία έπαιξε ρόλο. Δεν σας κρύβω ότι την περίοδο Οκτωβρίου – Νοεμβρίου συζητούσαμε για πιο μεγάλα πράγματα, όμως οι επιχειρήσεις που ήταν να βοηθήσουν έπαθαν την μεγαλύτερη ζημιά από όλους.”

Ο Γιώργος Στούπας, έκλεισε λέγοντας: “Τέλος θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Αυτό που είδα σήμερα δεν είναι αδιαφορία, είναι εφησυχασμός, ότι δηλαδή κάποιοι άνθρωποι είναι δεδομένοι. Το δεδομένο πλέον δεν υπάρχει. Είμαι εδώ να βοηθήσω όμως με άλλους όρους.”