Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε το τμήμα τουριστικής αστυνομίας Χαλκίδας

421151188 1081001363053332 7075019493151291408 n

Μέσα σε συναδελφικό κλίμα ο διοικητής Γιώργος Κουλιάκης έκοψε την βασιλόπιτα του τμήματος τουριστικής αστυνομίας το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στα «πέντε φ» στα Ψαχνά.

Ω γνωστόν η τουριστική αστυνομία είναι ένα ιδιαίτερα καλό  τμήμα που οφείλει την αποτελεσματικότητα του στην καλή συνεργασία που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους όλοι οι αστυνομικοί ,οι συνάδελφοι της τουριστικής αστυνομίας Χαλκίδας  άφησαν για λίγο στην άκρη τα υπηρεσιακά ζητήματα και διασκέδασαν σαν οικογένεια .

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση έγινε ανήμερα της γιορτής του Αγίου Ευθυμίου και το φλουρί της βασιλόπιτας έπεσε στον Άγιο Ευθύμιο που  κατά κάποιο τρόπο ευλόγησε αυτή την εορταστική συγκέντρωση.

Η κοπή της βασιλόπιτας είναι πλέον ένα καθιερωμένο έθιμο μεταξύ των αστυνομικών της τουριστικής Αστυνομίας  , διοργανώνεται άψογα από τον διοικητή του Γιώργο Κουλιάκη και τους συναδέλφους του και αποτελεί ένα τρόπο οι αστυνομικοί να διατηρούν σε πολύ καλό επίπεδο τις προσωπικές τους σχέσεις , κάτι που αποτυπώνεται και στην επαγγελματική τους συνεργασία και στην λειτουργία ολόκληρου του τμήματος!

βασιλόπιτα έκοψε το τμήμα τουριστικής αστυνομίας Χαλκίδας
Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε το τμήμα τουριστικής αστυνομίας Χαλκίδας 4
Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε το τμήμα τουριστικής αστυνομίας Χαλκίδας
Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε το τμήμα τουριστικής αστυνομίας Χαλκίδας 5