Το eviathema.gr αυτές τις γιορτές είναι δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη.

4 Δεκεμβρίου 2020, 2:02 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Eviathema.gr Καλός Σαμαρήτης

Τα γραφεία του Συλλόγου “Ο Καλός Σαμαρείτης” επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 04/12/20 ο Δημοσιογράφος και Ιδιοκτήτης του Eviathema.gr, Σωτήρης Μπαρσάκης όπου συνάντησε τον Πρόεδρο του Συλλόγου π. Τιμόθεο Μπαϊμπάκη και παρέδωσε Χρηματικό Πόσο, τρόφιμα και ρούχα ενισχύοντας έτσι την δράση “ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ” που διοργανώνει ο σύλλογος για το Ορφανοτροφείο, το  Γηροκομείο, την Τράπεζα Τροφίμων της ΙΜ Χαλκίδος και τις άπορες οικογένειες.

Πρέπει όλοι να προσφέρουμε αυτήν την δύσκολη περίοδο ότι μπορεί ο καθένας ώστε όλοι όσοι έχουν ανάγκη να ανακουφιστούν όσο το δυνατόν περισσότερο….

Το eviathema.gr είναι στην διάθεση όλων όσων θέλουν να βοηθήσουν σε οποιαδήποτε δράση υπερ ανθρώπων που έχουν ανάγκη αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε…

Η ανακοίνωση του Συλλόγου για την δράση “Εκστρατεία Αγάπης” :

Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος “Ο Καλός Σαμαρείτης” σε συνεργασία με τη Περιηγητική Λέσχη Ευρίπου 4×4 , συνδιοργανώνουν συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών υγιεινής έως 19 Δεκεμβρίου, ώστε να διανεμηθούν έγκαιρα πριν τις γιορτές σε όσους τα χρειάζονται, (Ορφανοτροφείο, Γηροκομείο, Τράπεζα Τροφίμων Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, άπορες οικογένειες), ώστε να γιορτάσουμε όλοι τα Χριστούγεννα.

“Νοιάζομαι για τον άλλον. Εσύ; ”

Ευπρόσδεκτη κάθε συμμετοχή Συλλόγων, ομάδων, σωματείων,Δομών κ.λ.π. προς επίτευξη του σκοπού.

Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 690 618 6374

ekstratia

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.