Θανάσης Τάρτης Αυλωνάρι ΠΑΣΟΚ
in

Με το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ στο παζάρι του Αυλωναρίου ο Θανάσης Τάρτης

Την έμπρακτη στήριξή του στο παζάρι του Αυλωναρίου έδειξε για ακόμη μια φορά ο δικηγόρος, Θανάσης Τάρτης, συμμετέχοντας στο κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, το οποίο αποτελούνταν από μέλη και φίλους του Κινήματος.

Ο αεικίνητος νομικός της περιοχής μας συνομίλησε με εμπόρους και φίλους και πρόβαλε τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για την ακρίβεια που μαστίζει πολίτες και εμπόρους.

Θανάσης Τάρτης

Απευθυνόμενος σε πολίτες, ο Θανάσης Τάρτης δήλωσε χαρακτηριστικά: “Είναι πολύ σημαντικό που το μεγάλο παζάρι του Αυλωναρίου επέστρεψε μετά από 2 χρόνια απουσίας. Το παζάρι αυτό αποτελεί ιστορικό και λαογραφικό σημείο αναφοράς ολόκληρης της Εύβοιας και είναι πολύ σημαντικό να στηριχθεί από όλους μας, ειδικά την φετινή περίοδο, που η ενεργειακή κρίση δυσκολεύει την καθημερινότητα μας. Χαιρετίζω την δράση της Νομαρχιακής και της Τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ, για να προβάλουμε τις θέσεις της δημοκρατικής παράταξης σε όλους τους πολίτες και να τις ακούσουν στο πεδίο και όχι από τις πολιτικές καρέκλες. Καλώς ανταμώσαμε ξανά”

Θανάσης Τάρτης

 

Γιάλτρα Βόρεια Εύβοια

Γιάλτρα…Το γραφικό χωριό της βόρειας Εύβοιας που μαγεύει [ΒΙΝΤΕΟ]

Καιρικά Φαινόμενα

Έκτακτο της ΕΜΥ: Έρχονται καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και μποφόρ – Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα