“Το λιμάνι της Κύμης συμπεριλαμβάνεται στις θέσεις που εξετάζονται” – Απάντηση Δένδια σε Καζάνη για τον ελληνισμό του Αντιτορπιλικού “Βέλος”

Κατερίνα Καζάνη - Νίκος Δένδιας

Απάντηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δένδια Νικόλαου σχετικά με τον ελληνισμό του αντιτορπιλικού ‘Βέλος’ ΄΄ελαβε η βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ευβοίας Κατερίνα Καζάνη όπου όπως αναφέρει Το λιμάνι της Κύμης συμπεριλαμβάνεται στις θέσεις που εξετάζονται. Με την βουλευτή να σχολιάζει ότι αυτή είναι μια πρώτη θετική εξέλιξη και προσθέτει ότι “Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τις παρεμβάσεις .”

Ολόκληρη η απάντηση του Νίκου Δένδια:

Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης, σας γνωρίζω ότι βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία αξιολόγησης των δυνητικών θέσεων ελλιμενισμού, συμπεριλαμβανομένης και της θέσης στον λιμένα Κύμης, στην οποία συνεκτιμώνται όλες οι παράμετροι, προκειμένου να υποβληθεί σχετική εισήγηση για τη λήψη της τελικής απόφασης, όσον αφορά στην περιοχή ελλιμενισμού του Α/Τ ΒΕΛΟΣ.

Πάγια μέριμνα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ) αποτελούν η ασφάλεια, η συντήρηση και η ανάδειξη των ιστορικών μνημείων των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ).

ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΓΕΩΡΓΙΟΣ Σ. ΔΕΝΔΙΑΣ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ