Τραγωδία στα Τέμπη – Εύβοια: Διαμαρτυρία των μαθητών σε Λουτρά Αιδηψού και Ψαχνά [ΦΩΤΟ]

Γυμνάσιο Λουτρών Αιδηψού

Σε διαμαρτυρία προχώρησαν για τα Τέμπη και οι μαθητές του Γυμνασίου των Λουτρών Αιδηψού στην Βόρεια Εύβοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Τρίτη 8 Μαρτίου, οι μαθητές μαζεύτηκαν στο προαύλιο του Γυμνασίου, και σχημάτισαν με τις τσάντες τους το μήνυμα – γροθιά στο στομάχι “ΕΦΤΑΣΕΣ;”.

Την ίδια ώρα μαθητές των σχολείων στα Ψαχνά Ευβοίας, πραγματοποίησαν πορεία προς το δημαρχείο Ψαχνών, διαδηλώνοντας ειρηνικά για το σιδηροδρομικό δυστύχημα με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη.

Τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γενικού Λυκείου Ψαχνών, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων εξέφρασαν συμβολικά, στο χώρο του σχολείου, κατόπιν συνεννόησης με τη Διεύθυνση, τη θλίψη και τον αποτροπιασμό τους για την εθνική
τραγωδία στα ΤΕΜΠΗ.

Σε σύντομη ομιλία του Διευθυντή και του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, εκφράστηκαν θερμά συλλυπητήρια προς τους οικείους των θυμάτων και τονίστηκε η σοβαρότητα του φρικτού αυτού δυστυχήματος, καθώς και η αναγκαιότητα κανείς μας να μη μένει αδρανής μπροστά σε τέτοιου είδους τραγωδίες.

Αναρτήθηκε πανό στα κάγκελα του σχολείου, υψώθηκαν λευκά μπαλόνια και σηκώθηκαν πλακάτ με συναισθήματα και σκέψεις όλων μας για το τραγικό συμβάν.

Γ 1 Γ 2 Γ 3

Διαβάστε Επίσης

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΣΟΚ: Φλερτάρει με τις παρανομίες ο Πρόεδρος των Ψαχνών με την συνενοχή του Ψαθά

Εύβοια: Σοβαρό τροχαίο στο Βασιλικό – Αυτοκίνητο έφερε τούμπες μετά από κόντρες [ΦΩΤΟ]

Εύβοια: Φωτιά σε εργοστάσιο στην Δροσιά Χαλκίδας – Αναφορές για πολλαπλές εκρήξεις

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ανείπωτο οικογενειακό δράμα στο τρένο του θανάτου – Σηκώθηκε να πάει σε άλλο βαγόνι για τουαλέτα και επέζησε, αλλά η γυναίκα του όχι…

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News