Στηρίζουμε το τραγούδι του Γενικού Λυκείου Αυλωναρίου στον Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού

τραγούδι του Γενικού Λυκείου Αυλωναρίου στον Μαθητικό Διαγωνισμό
τραγούδι του Γενικού Λυκείου Αυλωναρίου στον Μαθητικό Διαγωνισμό

Το Γενικό Λύκειο Αυλωναρίου συμμετείχε φέτος για πρώτη χρονιά στον Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού του European School Radio “Κάντο ν’ ακουστεί 2024” με το τραγούδι “Η αλλαγή” σε στίχους, μελωδία και ερμηνεία από τον μαθητή της Β’ τάξης Γιώργο Γανωτή.

Το τραγούδι, ύστερα από την ψηφοφορία κριτών και συμμετεχόντων σχολείων, κατέλαβε την 4η θέση στην κατηγορία “τραγούδια – Α’, Β’, Γ’ Λυκείου” ανάμεσα σε 33 συνολικά συμμετοχές.

Πλέον έχει ξεκινήσει η Ψηφοφορία των Ακροατών European School Radio 2024 η οποία ολοκληρώνεται την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024. Θα θέλαμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας, ψηφίζοντας το τραγούδι μας.

Για να ψηφίσετε, συνδέεστε στη δ/νση:

https://vote.europeanschoolradio.eu/vote/1/song,

επιλέγετε το τραγούδι του Γενικού Λυκείου Αυλωναρίου (με αριθμό 9724 και τίτλο “Η αλλαγή”) και πατάτε καρδούλα ♡.

Για να ψηφίσετε, θα χρειαστεί να κάνετε “Σύνδεση” στο European School Radio. Εάν δεν έχετε ήδη λογαριασμό, μπορείτε να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στη Google ή να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό “Επισκέπτη” μέσω της επιλογής “Εγγραφή/Επισκέπτης”.

Σημείωση: Οι εκπαιδευτικοί και μαθητές/τριες από Ελλάδα μπορούν να συνδέονται και να ψηφίζουν μέσω του λογαριασμού τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.