in

Τραμπούκικη συμπεριφορά από την Θαλασσινού και την παρέα της

Εισέβαλαν στο Δημαρχείο Αλιβερίου και εκφόβιζαν υπαλλήλους

Εκτός Ελέγχου βρίσκεται πλέον η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Δημήτρη Θωμά, η οποία σήμερα το πρωί (18-8-2023) συνοδευόμενη από τον πατέρα της Γιώργο θαλασσινό, τον σύντροφό της Χρήστο Πιλάλη , την υποψήφια Δέσποινα Μαρίνου και τέσσερις άλλες κυρίες εισέβαλαν στο δημαρχείο Αλιβερίου άνοιγαν τις πόρτες των γραφείων , επιτέθηκαν φραστικά σε μόνιμους υπαλλήλους του δήμου και τους βιντεοσκοπούσαν παρά την θέληση τους .

Το πρόσχημα ήταν ότι είχαν συγκεντρώσει υπογραφές αγανακτισμένων πολιτών για τις διακοπές νερού στην Κορασίδα και η κυρία Θαλασσινού με τον πατέρα της τον σύντροφό της σε ρόλο παράνομου βιντεοσκόπου, την Δέσποινα Μαρίνου να ωρύεται ακατάληπτα και να λέει “θα πάτε φυλακή” έφτιαξαν ένα τάγμα εφόδου και πήγαν να επιβάλουν το δικό τους νόμο..

Και όπως κάνουν όλα τα τάγματα εφόδου βιντεοσκοπούσαν και την πράξη τους αλλά και τα πρόσωπα υπαλλήλων και αυτοδιοικητικών χωρίς την έγκρισή τους!

Η Ομάδα τραμπουκισμού εισέβαλε στο γραφείο δημάρχου και άνοιγαν τις πόρτες άλλων γραφείων για να δουν ποιος είναι μέσα.

Ο Σύντροφος της Θαλασσινού κατέγραφε με το κινητό..

Η Δέσποινα Μαρίνου έβρισε αισχρά τις δυο υπαλλήλους..

Ένας πολίτης τους είπε γιατί βρίζετε τους υπαλλήλους και η κυρία Θαλασσινού απάντησε “Κάποιος πρέπει να τα ακούσει”!!! Οι ευαίσθητοι αριστεροί τα έβαλαν και με τους εργαζόμενους που δεν ήταν σε θέση να υπερασπιστούν τον εαυτό τους !!!

Πρόεδρος τοπικού χωριού του Αυλωναρίου που βρισκόταν στο δήμο τους είπε.. “Γιατί με βιντεοσκοπείτε;; Κλείστε το κινητό τώρα”..

“Έχω έλθει για δουλειά στο δήμο και εσείς με τραβάτε βίντεο;;” Εισέπραξε την άρνηση του κυρίου Πιλάλη που του είπε “όχι δεν σβήνω τίποτα”!
Εκεί βρισκόταν και μια πολίτης που κατέθετε αίτηση προς τον δήμο
Στο γραφείο του Δημάρχου Υπήρχε η προϊσταμένη διοικητικού και στο γραφείο του ο Γενικός Γραμματέας του δήμου ενώ άλλοι συνεργάτες απουσίαζαν με άδεια..

Μίλησαν στις υπαλλήλους του Δήμου με απαίσιο τρόπο  ενώ  τους είπαν (οι υπάλληλοι)ότι δεν τους επιτρέπουν  επιτρέπουν να τους  βιντεοσκοπούν!

Σύμφωνα με τη νομοθεσία και με απόφασή που εξέδωσε το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης έρχεται στο προσκήνιο το ζήτημα με τα προσωπικά δεδομένα και ειδικότερα της καταγραφής εικόνας και ήχου (συνήθως πλέον και με κινητά τηλέφωνα) κατά τις ιδιωτικές συνομιλίες. Γενικά και κατά κανόνα σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 370Α ΠΚ (παρ.2) η μαγνητοφώνηση ή η βιντεοσκόπηση (παγίδευση) συνομιλίας ακόμη και μέσω κινητού τηλεφώνου, χωρίς τη συναίνεση του συνομιλητή, αποτελεί κακούργημα και τιμωρείται με κάθειρξη έως 10 έτη. «όποιος αθέμιτα παρακολουθεί με ειδικά τεχνικά μέσα ή αποτυπώνει σε υλικό φορέα προφορική συνομιλία μεταξύ τρίτων ή αποτυπώνει σε υλικό φορέα μη δημόσια πράξη άλλου, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι 10 ετών». Με την ίδια ποινή τιμωρείται η μαγνητοφώνηση ή η βιντεοσκόπηση όταν «ο δράστης αποτυπώσει σε υλικό φορέα (σ.σ.: μαγνητόφωνο, κάμερα, κινητό τηλέφωνο κ.λπ.) το περιεχόμενο της συνομιλίας του με άλλον, χωρίς τη ρητή συναίνεση του τελευταίου».

Παρόλα αυτά παρουσία ενός τοπικού προέδρου που βρισκόταν στο δημαρχείο και πολιτών ο σύντροφος της κυρίας Θαλασσινού Χρήστος Πιλάλης συνέχιζε να βιντεοσκοπεί εργαζόμενους και δημότες.

Με πρακτικές που θυμίζουν οργανωμένες ομάδες χούλιγκαν έχει πλέον χαθεί κάθε μέτρο από την κυρία Θαλασσινού και τους φίλους της.

Μετά τις άκαρπες προσπάθειες να σύρουν τον επίσημο ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει την υποψηφιότητα του Δ.Θωμά και την περιθωριοποίηση της από όλους..η κυρία Θαλασσινού έχει χάσει την ψυχραιμία της..Οι ενέργειες της εκτός από κατάπτυστες σε πολιτικό επίπεδο είναι και ποινικά κολάσιμες!

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ

64 κιλά κοκαΐνης εντοπίστηκαν σε εμπορευματοκιβώτιο στο λιμάνι του Πειραιά

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Χαλκίδας Γιάννης Μπιλάλης υποψήφιος σύμβουλος με την Έλενα Βάκα