Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Αυγούστου κοντά στο χωριό Σέττα του Δήμου Ερέτριας, όταν ένα ΙΧΦ εξετράπη της πορείας και κατέληξε σε γκρεμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr το 4χ4 βγήκε εκτός οδοστρώματος και κατέληξε σε γκρεμό 20 μέτρων σε σημείο μεταξύ Γυμνού και Σέττας στο ύψος τις διασταυρώσεις του δρόμου του Μίστρου .
Ο οδηγός του οχήματος, μεσήλικας από την Γυμνού, απεγκλωβίστηκε από θαύμα χωρίς να φέρει τραύματα ενώ το όχημα σταμάτησε πάνω σε δέντρο, κάτι που απέτρεψε την συνέχεια της πορείας σε βαθύτερο σημείο.
Στην Πυροσβεστική σήμανε συναγερμός ενώ άμεσα στο σημείο έσπευσαν οχήματα της ΠΥ Χαλκίδας και Αλιβερίου με τους πυροσβέστες να προσφέρουν βοήθεια στον οδηγό.
Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ