Τρόμος για ζευγάρι Αμερικανών στη Χαλκίδα: Μαχαίρωσαν το θύμα στο μάγουλο, έκλεψαν πράγματα αξίας και τον σκύλο

μαχαιρι

Ένοπλη ληστεία με θύματα ένα ζευγάρι ηληκιωμένων ΑΜερικανών σημειώθηκε στα Σκροπονέρια στηνΧαλκίδα. Οι δράστες τραυμάτισαν στο μάγουλο την ιδιοκτήτρια και μαζί με τα κλοπιμαία πήραν και τον σκύλο της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις δράστες αρχικά αφού παραβίασαν την εξωτερική περίφραξη της μονοκατοικίας, στη συνέχεια εισήλθαν από την πόρτα στο εσωτερικό του σπιτιού όπου βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους ηληκιωμένους ιδιοκτήτες και τους απείλησαν με μαχαίρι.

Ένας εκ των δραστών, τοποθέτησε αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό της 85χρονης γυναίκας και στη συνέχεια την χαράκωσε στο πρόσωπο.

Βίντεο Ντοκουμέντο – Εύβοια: Διάρρηξη και κλοπή σε ζαχαροπλαστείο στη Χαλκίδα – Χτυπούσε με μανία την τζαμαρία ο δράστης

Ο δεύτερος δράστης έριξε κάτων τον σύζυγό της και αφού τον ακινητοποίησε του αφαίρεσε από το λαιμό μια χρυσή αλυσίδα και την βέρα από το χέρι του. Ο τρίτος ληστής έψαξε το σπίτι, βρήκε και άρπαξε δύο κινητά τηλέφωνα και ρολόγια.

“Βούτηξαν και τον σκύλο”

Οι τρεις δράστες φεύγοντας, από το σπίτι άρπαξαν τον σκύλο συντροφιάς των θυμάτων και αφού επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργός τους διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυση.

Το ζευγαρι σοκαρισμένο ενημέρωσε την αστυνομία ενώ ανέφεραν μεταξύ άλλων στην Ασφάλειας Χαλκίδας ότι και οι τρεις δράστες φορούσαν κουκούλες και μάσκες , με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δουν μαχτα πρόσωπά τους.