Τροχαίο στην Εύβοια: Τζιπ κατέληξε σε έργο απορροής υδάτων
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθέστε το eviathema.gr στη GoogleΈνα ασυνήθιστο οδικό ατύχημα αναστάτωσε την περιοχή του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου στην Εύβοια, το μεσημέρι της Κυριακής, 3 Μαΐου 2026. Το περιστατικό συνέβη στον παραλιακό δρόμο που συνδέει το Ρίφι με τον Κάραβο, μια διαδρομή που χρησιμοποιείται συχνά από κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής, ειδικά κατά τις ημέρες των αργιών. Ένας οδηγός, ο οποίος κινούνταν με το τζιπ του στον συγκεκριμένο άξονα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.
Η εκτροπή είχε ως αποτέλεσμα το όχημα να βγει εντελώς εκτός της πορείας του και να καταλήξει σε ένα τεχνικό έργο απορροής υδάτων που βρίσκεται στο πλάι του οδοστρώματος. Η εικόνα του αυτοκινήτου πάνω στην τσιμεντένια κατασκευή προκάλεσε την απορία των διερχόμενων οδηγών, καθώς το τζιπ έδειχνε να έχει σταματήσει απότομα στο σημείο μετά από μια σύντομη πτώση. Η τύχη ήταν με το μέρος του οδηγού, καθώς παρά τη σφοδρότητα της εξόδου, δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός.
Ο ίδιος ο οδηγός κατάφερε να βγει από το όχημα χωρίς την ανάγκη βοήθειας από διασώστες, όντας καλά στην υγεία του. Παρόλα αυτά, η υλική ζημιά που υπέστη το τζιπ είναι εκτεταμένη, καθώς η πρόσκρουση στο σκληρό υλικό του αποχετευτικού έργου ήταν αναπόφευκτη. Η αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν προκειμένου να καταγράψει τις λεπτομέρειες και να διευκολύνει τις διαδικασίες για την απομάκρυνση του αυτοκινήτου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ / Εύβοια: Δύο ατυχήματα στο Πανόραμα – Εγκλωβισμός ηλικιωμένων
Η οδική ασφάλεια στο επαρχιακό δίκτυο της Εύβοιας παραμένει ένα ζήτημα που απασχολεί, ειδικά σε σημεία με ιδιαιτερότητες στο οδόστρωμα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η κατάληξη ήταν η καλύτερη δυνατή για τον εμπλεκόμενο, με τον οδηγό να αποφεύγει τα χειρότερα. Οι εργασίες για την ανάσυρση του οχήματος από το έργο απορροής ξεκίνησαν λίγη ώρα αργότερα, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η εικόνα του σημείου.


