Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 6 Δεκεμβρίου στη Βόρεια Εύβοια, ύστερα από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην περιοχή της Κοκκινομηλιάς του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού.
Το περιστατικό έλαβε χώρα όταν, κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες, ο οδηγός ενός επιβατικού αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Η απώλεια ελέγχου είχε ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να εκτραπεί της πορείας του, να βγει εκτός του οδοστρώματος και να προσκρούσει τελικά σε ένα δέντρο, ακινητοποιούμενο στο σημείο.
Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση, καθώς στον τόπο του ατυχήματος έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και κλιμάκιο της Αστυνομίας για τη διευθέτηση της κυκλοφορίας και τη διερεύνηση του συμβάντος, ενώ κατέφθασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Στο εμπλεκόμενο όχημα επέβαιναν συνολικά τέσσερα άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες. Από τη σφοδρή πρόσκρουση τραυματίστηκε η μία γυναίκα, η οποία παρελήφθη από το πλήρωμα του ασθενοφόρου και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας για την παροχή ιατρικής φροντίδας και περαιτέρω εξετάσεις.












