,

Τζοβάνα Γκόγκου: “Προσπαθούμε σαν αντιπολίτευση να συμμετέχουμε και βρίσκουμε τοίχο…ο δήμαρχος μας αγνοεί”

7 Μαΐου 2020, 11:32 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
gogou

Σε σημερινή ανάρτησή της η Επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, Τζοβάνα Γκόγκου μιλώντας για πολιτική αλαζονεία από την δημοτική αρχή και για δημοσιεύματα εντυπωσιασμού ενώ αναφέρει επίσης ότι παρόλο την προσπάθεια για συμμετοχή υπάρχει τοίχος.

Συνάντηση Σπανού και Κελαϊδίτη και Μπουρμά, με την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου της Σκύρου Γιάννη Ευγενικό

Ο Λαϊκισμός σε όλο το μεγαλείο στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων. Η βιομηχανία ευχαριστιών και ανακοινώσεων που παράγεται από την Δημοτική αρχή και παρατηρείται τον τελευταίο καιρό για τα αυτονόητα είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό λαϊκιστικής αντιμετώπισης , κάλυψης των χρόνιων προβλημάτων που έχει ο Δήμος μας,και ανασφάλειας.

Για το συγκεκριμένο θέμα της τηλεδιάσκεψης στην ΔΗΚΑΔΙΜΕ προσπαθούμε σαν αντιπολίτευση να συμμετέχουμε στις αποφάσεις της ΔΗΚΑΔΙΜΕ και βρίσκουμε “τοίχο” διότι χρησιμοποιείται το πρόσχημα ότι δεν είναι δυνατή η τηλεδιάσκεψη. Στο τελευταίο συμβούλιο δε οι αποφάσεις πάρθηκαν από την πλειοψηφία και όχι με την συμμετοχή μας για τον λόγο αυτό.

Ζητάμε δημοτικό συμβούλιο με τηλεδιάσκεψη να αποφασίσουμε για τα μέτρα ελάφρυνσης των δημοτών μας και ο δήμαρχος μας αγνοεί και βγάζει δημοσιεύματα εντυπωσιασμού για τον εαυτό του. Δυστυχώς η εξουσία έχει δημιουργήσει πολιτική αλαζονεία με πολλές επιπτώσεις για το μέλλον του τόπου .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Διευθυντής του Κ.Υ. Ψαχνών Νίκος Δήμου, συμμετέχει ως συντονιστής διάλεξης σε Διαδικτυακή Επιστημονική Εκδήλωση της Εταιρεία Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής Ελλάδας ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ

Ζήσης Μπεληγιάννης: “Η φωνή της Χαλκίδας” μιλά αποκλειστικά στο eviathema.gr για τους καλλιτέχνες και τον κορονοϊό.

Νίκος Αγγελής για Θανάση Μπουραντά: Κάποιοι έλεγαν ότι είναι μεγάλος σε ηλικία… Είδαμε πάντως και αυτούς που παριστάνουν τα πολιτικά τζόβενα και επαναλαμβάνουν ότι έχουν τεχνικές γνώσεις να μην λαμβάνουν μέρος ούτε σε μια τηλεδιάσκεψη

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.