,

Τζοβάννα Γκόγκου για Τεχνικό Πρόγραμμα 2021 Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων – “Κατ’επίφαση τεχνικό πρόγραμμα με έργα απλά να τυπώνονται στο χαρτί και να μην εκτελούνται .”

26 Φεβρουαρίου 2021, 5:02 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Τζοβάννα Γκόγκου

Δελτίο τύπου εξέδωσε η επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων Τζοβάννα Γκόγκου, σχετικά με το Τεχνικό Πρόγραμμα για το 2021 στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων….

Κατ’επίφαση τεχνικό πρόγραμμα με έργα απλά να τυπώνονται στο χαρτί και να μην εκτελούνται . Βέβαια σε επίπεδο άλλων διαδικασιών όπως η άτυπη επιλογή των εργολάβων στα έργα αποκατάστασης ζημιών από τις πλημμύρες έγινε αρχές του Δεκέμβρη, με σκοπό όπως μας είπε ο Δήμαρχος να κερδίσει χρόνο.

Ασύστολα ψεύδη και δικαιολογίες μιας και τον χρόνο απ’ την άλλη τον έχασε μην ψηφίζοντας το τεχνικό πρόγραμμα τον Δεκέμβριο όπως όφειλε στο Δημοτικό Συμβούλιο .Τα έργα αυτά που θα μπορούσαν τώρα να είναι σε θέση να έχουν και μειοδότη με ανοιχτούς διαφανείς διαγωνισμούς στην ώρα τους όπως εμείς ζητάμε, είναι ακόμα σε ένα χαρτί με μόνη σπουδή του Δημάρχου να προκαταβάλει τους εργολάβους και τους κλειστούς διαγωνισμούς.

24.000.000 ευρώ είναι το νέο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου μας για το 2021. Το 74% είναι έργα συνεχιζόμενα τα οποία πολλά απ’ αυτά επαναλαμβάνονται με τα ίδια πόσα του 20 και εγγράφονται ξανά αφού δεν εκτελέστηκαν.copy paste με μικρές η μηδενικές απορροφήσεις σέρνονται με συνεχιζόμενες παρατάσεις.

Το 26%= 6.800.000ευρω αφορά την αποκατάσταση της κατεστραμμένης γης από τις πλημμύρες και μόλις το 1.800.000ευρω από τα 24.000.000ευρω αφορά το όραμα του Δημάρχου για νέα έργα .Τόσο φτωχή είναι η πνοή και το όραμα του Δημάρχου στο οποίο και αντικατοπτρίζεται η προσωποκεντρική και αντιαυτοδιοικητικη διοίκηση του στον Δήμο.

Ένα τεχνικό πρόγραμμα το οποίο έπρεπε να έχει κατατεθεί τον Δεκέμβριο θα χάσει 4 μήνες από το 2021, και είναι φτωχό και άδικο για τον Δήμο μας.

Ενα πρόγραμμα στην συζήτηση του οποίου δεν καλέστηκαν έγκαιρα ούτε οι πρόεδροι των κοινοτήτων για να μην ακουστεί η φωνή των χωριών μας και η πραγματική τους εικόνα ως προς τα έργα και τις αναπλάσεις.

Βιαστικά και χωρίς διάθεση να το αναλύσει φάνηκε ο Δήμαρχος στο Δ.Συμβούλιο αδυνατώντας να απαντήσει στις θέσεις μας για αυτό το τεχνικό πρόγραμμα το οποίο και καταψηφίσαμε, τεκμηριώνοντας το τέλος της ανοχής μας, σε έναν Δήμαρχο που μοναδική του έννοια είναι η καρέκλα του και τα ραντεβού με εργολάβους.

Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ.
ΓΚΟΓΚΟΥ ΤΖΟΒΑΝΝΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Τραγελαφικές εικόνες στο Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας – Δίπλα στην μαιευτική κλινική η νέα πτέρυγα Covid 19 – Δείτε πως χώρισαν τις εισόδους [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

ΘΡΙΛΕΡ στην Χαλκίδα: Πτώμα βρέθηκε κρεμασμένο σε απόμερο μέρος στην Δροσιά

Χαλκίδα Ευβοίας: Κλέφτες άνοιξαν και πήραν ότι βρήκαν σε 3 καταστήματα γνωστού επιχειρηματία – Βίντεο ντοκουμέντο την ώρα της ληστείας [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Κάρυστος: 40χρονη έπεσε θύμα ηλεκτρονικής απάτης – Τουλάχιστον 100.000 ευρώ η λεία των απατεώνων

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.