Τζοβάννα Γκόγκου: Ο Ψαθάς αρνείται να μειώσει τα δημοτικά τέλη

ΓΚΟΓΚΟΥ

Σε ανάρτησή της η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων Τζοβάννα Γκόγκου κάνει αναφορά στην πρόσφατη συζήτηση στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην άρνηση του Δημάρχου για μείωση των Δημοτικών τελών ενώ τονίζει ότι Του δικού μας Δημάρχου του αρκούν οι φωτογραφίες ,τα μνημόσυνα και τα ευχαριστήρια.

Σύμφωνα με την δημοτική αρχή βέβαια, το 2021 και 2022 όχι μόνο δεν αυξήθηκαν τα τέλη αλλά μειώθηκαν κατά 15%, αγγίζοντας τις τιμές του 2011, παρόλο που διανύουμε μια εποχή γεμάτη δυσκολίες, όπως αύξηση στις τιμές ενέργειας. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να υπάρξει μια νέα γενναία μείωση στις τιμές υδροδότησης μετά το πέρας της ολοκλήρωσης του έργου από την πηγή Αγίου Στεφάνου.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Τζοβάννας Γκόγκου:

Θέμα στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο έφερε η Δημοτική αρχή προκειμένου να μη μειωθούν δημοτικά τέλη για τους δημότες. Ψήφισαν μάλιστα να μείνουν ως έχουν.
Πρόταση μας ήταν και είναι να μειωθούν κάποια τέλη για να ελαφρύνουμε για το οικ.έτος 2023 τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις λόγω της ενεργειακής κρίσης.Η πρόταση μας είναι εφικτή και τεκμηριωμένη , αλλά ο Δήμαρχος κ. Ψαθάς αντέδρασε με αλαζονεία στην πρόταση μας , μη λαμβάνοντας υπόψη ότι μειώνοντας τα τέλη αυξάνουμε την αντοχή των δημοτών μας στην ακρίβεια και όχι μόνο .Άλλωστε η μείωση των δημοτικών τελών είναι και μια ανταπόδοση αυτών που πληρώνουν οι δημότες και ψηφίστηκε σε πολλούς Δήμους η ελάφρυνση αυτή.Του δικού μας Δημάρχου του αρκούν οι φωτογραφίες ,τα μνημόσυνα και τα ευχαριστήρια……σύγχρονα πράγματα….με ιδιαίτερη ευαισθησία….