Τζοβάννα Γκόγκου: “Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ομάδα επεξεργασίας θεμάτων και προτάσεων εκτός δημοτικού συμβουλίου…”

Τζοβάννα Γκόγκου

Στα πλαίσια μιας εποικοδομητικής Αντιπολίτευσης που οφείλουμε και έχουμε την τιμή να κάνουμε ,μετά από διαβούλευση της Επικεφαλής και των Δ Συμβούλων της παράταξης μας, αποφασίστηκε η δημιουργία μιας ομάδας εργασίας που θα επεξεργάζεται θέματα, προτάσεις, και εκτός Δ. Συμβουλίου.

Ευάγγελος Κούκουζας για μετανάστες στην Ερέτρια: “Το μάθαμε τελευταία στιγμή…το υπουργείο δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν” [ΒΙΝΤΕΟ]

Πιστεύοντας στις καινοτόμες και πρωτοπόρες διαδικασίες με συνεργασία ομοψυχία και πράξεις ,οι Δ. συμβουλοι της Αντιπολίτευσης παίρνουν ρόλο και εμπλουτίζουν με δομημένες προτάσεις το έργο της Δ. Αρχής χωρίς ταμπού και μικροπολιτική .

Το καλό του Δημότη είναι πάνω απ’ όλα.

Το διαδίκτυο θα παίξει μεγάλο ρόλο για την ενημέρωση που οφείλουμε να δίνουμε στον πολίτη ,και ενας επιπλέον λόγος είναι η προσαρμογή μας λόγω των συνθηκών που έχει φέρει ο covid-19.

Η Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης.

Τζοβάννα Γκόγκου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr