Τζοβάννα Γκόγκου: “Αυτή την ώρα των αποφάσεων δε χωρά το εγώ αλλά το εμείς”

6 Οκτωβρίου 2023, 2:08 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Μια έμπειρη αυτοδιοικητικός, η Τζοβάννα Γκόγκου, όντας επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης την τελευταία τετραετία στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων κάνει το επόμενο βήμα στο αύριο και συντάσσεται στο πλευρό του Γιάννη Μπουροδήμου, ως υποψήφια Δημοτική σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές.

Μια σημαντική προσθήκη στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Δημάρχου, της οποίας η συμβολή είναι καίρια ως προς την επίτευξη του συλλογικού στόχου της παράταξης, δηλαδή την ανάπτυξη του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων.

Το μύνημα της Τζοβάννας Γκόγκου:

Συνδημότισσες –Συνδημότες

Πριν τέσσερα χρόνια, διαπιστώνοντας τις αδυναμίες της δημοτικής αρχής για προσέλκυση προγραμμάτων, αναγκαίων για την σωστή λειτουργία του Δήμου ,αλλά κυρίως απαραίτητων για την ανάδειξη των αναπτυξιακών δυνατοτήτων της περιοχής, έθεσα τον εαυτό μου στην κρίση σας, ως υποψήφια δήμαρχος στο Δήμο μας με το συνδυασμό «ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ».

Καθ’ όλη την προηγούμενη περίοδο τόσο μέσα από την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και μέσω της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στ.Ελλάδας ,προσπάθησα να αναδείξω τα σημαντικά προβλήματα του τόπου μας, τις αναπτυξιακές του δυνατότητες και να πείσω την δημοτική αρχή για την αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων προκειμένου ο Δήμος μας να πάει ένα βήμα μπροστά.

Δυστυχώς σήμερα κατά κοινή διαπίστωση ,παρά το γεγονός ότι οι πόροι που διατέθηκαν στην αυτοδιοίκηση ήταν οι περισσότεροι από οποιαδήποτε άλλη περίοδο, ο Δήμος μας απουσιάζει παντελώς από την διεκδίκηση και την άντληση πόρων, όταν γειτονικοί Δήμοι μικρότεροι από εμάς παρουσιάζουν τεράστιο έργο και μεγάλη απορροφητικότητα κονδυλίων και μάλιστα όταν ως Δήμος βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ως πυρόπληκτος και πλημμυροπαθής.

Η δημοτική μας αρχή αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, δυστυχώς απέδειξε ότι όχι μόνο δεν μπορεί να πάει τον τόπο μπροστά , αλλά μας γύρισε πίσω στην εποχή της λακκούβας και της υποβάθμισης των υποδομών που είχαν δημιουργήσει οι προηγούμενες δημοτικές αρχές.

Αποτέλεσμα αυτής της λειτουργίας είναι η οπισθοδρόμηση του τόπου και η σημαντική μείωση του πληθυσμού του Δήμου, όπως αυτή καταγράφηκε στην τελευταία απογραφή.
Σήμερα ο τόπος δεν μπορεί να περιμένει άλλο.

Μπροστά μας έχουμε την πρόκληση των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου για την ανάδειξη της νέας Δημοτικής αρχής,η θητεία της οποίας θα ακολουθήσει το νέο Ευρωπαικό αναπτυξιακό πρόγραμμα,το οποίο για την περιφέρειά μας είναι 2,2 φορές μεγαλύτερο από το προηγούμενο και το οποίο ήδη άρχισε να τρέχει.

Είναι η ώρα των αποφάσεων για όλους μας. Θα βάλουμε μπροστά το ΕΓΩ από το ΕΜΕΙΣ ή με τις αποφάσεις μας θα συμβάλλουμε στην δημιουργία μιας ισχυρής και ικανής δημοτικής ομάδας, αναγκαίας να ξεκολλήσει το κάρο από την λάσπη? Αυτή την ώρα των αποφάσεων δε χωρά το εγώ αλλά το ΕΜΕΙΣ. Ξεκάθαρα όπως πάντα απέναντί σας δηλώνω πρώτη παρούσα στο κάλεσμα του τόπου μας για το ΕΜΕΙΣ

Πάμε δυνατά με μία ικανή δημοτική ομάδα στις εκλογές του Οκτωβρίου η οποία αξιόπιστα την επόμενη ημέρα θα πάει τον Δήμο μπροστά βελτιώνοντας το σύνολο των υποδομών με την αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων ,οι οποίοι και αυτή την περίοδο θα είναι πολλοί.

Αποδέχτηκα την πρόταση του ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΡΟΔΗΜΟΥ επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης ΜΕΣΣΑΠΙΑΚΗ-ΠΑΡΑΔΙΡΦΥΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ να συμπορευτούμε, ενώνοντας δυνάμεις, για το καλό του τόπου.

Η αξιοπιστία του ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΡΟΔΗΜΟΥ ως έμπειρου αυτοδιοικη-τικού και η ικανότητά του στην διεκδίκηση αναπτυξιακών προγραμμάτων είναι γνωστή σε όλους μας. Με όλους εμάς και κυρίως με την δική σας θέληση και απόφαση ο τόπος μας μπορεί να πάει μπροστά.

Έλα στo viber του eviathema για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.