Τζοβάννα Γκόγκου: “Ίντριγκες και τακτικισμοί του Δημάρχου πάνε πίσω τον τόπο”

ΓΚΟΓΚΟΥΛΑΡΚΟΨΑΧΝΑ

Αστραπιαία ήταν αντίδραση της Τζοβάννας Γκόγκου στο τέλος της συνεδρίασης ΔΣ για την ΛΑΡΚΟ στην ξαφνική διαφοροποίηση του Δημάρχου Γιώργου Ψαθά από το αρχικό ψήφισμα…

Σε δελτίο τύπου η επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων αναφέρει:

“Συζητήθηκε εχθές σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου το θέμα της ΛΑΡΚΟ. Ακόμα ένα συμβούλιο για τα μάτια του κόσμου. Εντέχνως και στο τέλος της συνεδρίασης ενώ όλα έδειχναν ότι βαίνουν καλώς ο Δήμαρχος για δικούς του λόγους τορπίλησε την προσπάθεια για ομόφωνη απόφαση και διαφώνησε με τους εργαζόμενους και την προσπάθεια όλων για να βρεθεί η σωστότερη λύση.

Χρησιμοποιωντας την πρόφαση μιας διαφωνίας του με το ψήφισμα (αφορούσε εναλλακτικές προτάσεις διαπραγμάτευσης)που όλως τυχαίως το είδε στην λήξη της συνεδρίασης, έκαψε ένα από τα ισχυρά χαρτιά διαπραγμάτευσης για την διασφάλιση της συνέχειας μιας εκσυγχρονισμένες ΛΑΡΚΟ και της διασφάλιση των θέσεων εργασίας που ήταν και το ζητούμενο.

Για το ίδιο θέμα η Δήμαρχος Χαλκιδέων τάχθηκε υπέρ των εργαζομένων αντίθετα με τον δικό μας Δήμαρχο. Στο δικό μας δημοτικό συμβούλιο ούτε καν μας άφησε ο Δήμαρχος ,δια της αφωνίας του προέδρου του Δ. Συμβουλίου ,να ψηφίσουμε. Δημοκρατικες διαδικασίες…

Η δική μας θέση είναι δίπλα στους εργαζόμενους και δίπλα στον τόπο μας και ζητήσαμε να παρθεί ομόφωνη δυνατή απόφαση υπέρ μιας ρεαλιστικής λύσης. Ο τόπος δεν αντέχει άλλη υποβάθμιση άλλη φτωχοποίηση και άλλους ανέργους .Ο Δήμος μας έχει πιάσει πάτο .”

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!.