Τζοβάννα Γκόγκου: “Ο Δήμαρχος καταδικάζει τον Δήμο σε υπολειτουργία ως προς τις δαπάνες και τα έργα και φορτώνει στον Δήμο μας ακόμα έναν χρόνο απραξίας και υποβάθμισης…”

Τζοβάννα Γκόγκου

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων Τζοβάννα Γκόγκου με αφορμή το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό του 2021 ενώ όπως υποστηρίζει “Ο απολογισμός βέβαια δεν έγινε διότι η ζυγαριά γέρνει στα αρνητικά και αδικαιολόγητα, λόγω ανεπαρκούς διοίκησης του Δημάρχου”.

Ο καθηγητής του ΕΚΠΑ Μιχάλης Βραχόπουλος στο eviathema.gr για την αντιπαράθεση στο χθεσινό Δημ. Συμβούλιο: “Λυπάμαι για το γεγονός αλλά τα γεγονότα πρέπει να είναι διδακτικά για το τι ανθρώπους επιτρέπουμε να συμμετέχουν στα κοινά μας…”

Το Δελτίο Τύπου:

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο για το 2020 το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29/12/20, ζητήσαμε ως μείζων αντιπολίτευση από τον Δήμαρχο απολογισμό του έτους, καθώς επίσης και τον λόγο που δεν έφερε στο δημοτικό συμβούλιο το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για το 2021 καθώς και τον προϋπολογισμό του 2021 ,όπως όφειλε.

Ο απολογισμός βέβαια δεν έγινε διότι η ζυγαριά γέρνει στα αρνητικά και αδικαιολόγητα, λόγω ανεπαρκούς διοίκησης του Δημάρχου. Για το Τεχνικό πρόγραμμα επίσης δεν είναι έτοιμος ο Δήμαρχος, παρ ότι οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων κατέθεσαν το τεχνικό τους πρόγραμμα στην ώρα του και παρ ότι είναι υποχρεωμένος να το έχει φέρει προς ψήφιση .

Ο Προϋπολογισμός ,η βαρυσήμαντη αυτή πράξη της κατάρτισης και ψήφισης του, η οποία συνίσταται και στην διαμόρφωση επενδυτικής πολιτικής αλλά και στον έλεγχο της νομιμότητας και της επενδυτικής αποδοτικότητας, επίσης δεν συζητήθηκε και αυτό αποτελεί πρωτόγνωρη παρατυπία εις βάρος της ανάπτυξης της τοπικής αυτοδιοίκησης.

O Δήμαρχος με την καθυστέρηση του προϋπολογισμού, μην τηρώντας τις ημερομηνίες κατάρτισης του, καταδικάζει τον Δήμο σε υπολειτουργία ως προς τις δαπάνες και τα έργα και φορτώνει στον Δήμο μας ακόμα έναν χρόνο απραξίας και υποβάθμισης.

Η μόνη φροντίδα και σπουδή του Δημάρχου είναι οι κλειστοί διαγωνισμοί, τα ραντεβού με εργολάβους, οι μεθοδεύσεις και ο απροκάλυπτος λαϊκισμός. Αυτή είναι και η εικόνα που δίνει σε κάθε Δημοτικό συμβούλιο.

Ως μείζων Αντιπολίτευση είμαστε υπέρ μιας άλλης νοοτροπίας και διαχείρισης του δημοσίου χρήματος ,και θα καταδεικνύουμε το ορθό και θα καταδικάζουμε τις φασιστικές συμπεριφορές και την ασυδοσία πράξεων, στο Δημοτικό Συμβούλιο, πιστοί στον όρκο που δώσαμε.

Η Επικεφαλής της
Μείζονος Αντιπολίτευσης

Τζοβάννα Γκόγκου

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο