Είδηση για: #

Τζοβάννα Γκόγκου: “Ο Ψαθάς Μπερδεύει την θέση του σαν Δήμαρχος από αυτή του ιδιώτη…λες και ο Δήμος είναι τσιφλίκι του”

16 Δεκεμβρίου 2020, 8:47 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Τζοβάννα Γκόγκου

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων σχετικά με την συμπεριφορά του Γιώργου Ψαθά στο τελευταία δημοτικό συμβούλιο…

Στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο, ο Δήμαρχος Κος Ψαθάς, υπερέβη τα εσκαμμένα στον τρόπο που διαχειρίζεται το δημόσιο χρήμα και που χρησιμοποιεί την θέση που του εμπιστεύθηκε ο κόσμος παίζοντας θέατρο εις βάρος των δημοτών του.

Αποφασίζει, σαν άλλος Λουδοβίκος 14ος, να καλέσει, μόνος του στο γραφείο του , γνωστούς του εργολάβους Δημοσίων έργων, της αρεσκείας του , για να τους ανακοινώσει ότι αυτοί είναι οι εκλεκτοί που θα τους αναθέσει έργα με κλειστούς διαγωνισμούς αξίας 5.221.000 ευρώ, από χρηματοδότηση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με ειδικό φορέα χρηματοδότησης την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας , για έργα αποκατάστασης βλαβών των υποδομών από τις πλημύρες , παρακάμπτοντας έτσι διαδικασίες και χειραγωγώντας την διαδικασία ανάθεσης έργων .Προεξόφλησε ποιοι θα είναι οι εργολάβοι!!! άκουσον!!! άκουσον!!!

Πριν ακόμα αποφασισθεί καν ο τρόπος διενέργειας των διαγωνισμών. Αν δηλαδή θα είναι ανοιχτοί η κλειστοί οι διαγωνισμοί. Πριν ακόμα συνταχθούν οι μελέτες. Η προτεραιότητα του Δημάρχου είναι το ποιοι θα είναι οι εργολάβοι. Την παράτυπη αυτή ενέργεια του την ομολόγησε ο ίδιος στο Δημοτικό συμβούλιο, με την δικαιολογία οτι έτσι θα εξασφαλισθεί η ποιότητα και η ταχύτητα εκτέλεσης των έργων, λες και δεν υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο που να καθορίζει λεπτομερώς την όλη διαδικασία εκτέλεσης των έργων και να διασφαλίζει την άρτια ποιότητά των και περιμένει απο τον Κο Ψαθά να την εξασφαλίσει.

Μπερδεύει την θέση του σαν Δήμαρχος από αυτή του ιδιώτη και λειτουργεί σαν Ψαθάς που μπορεί να αυθαιρετεί και να κάνει του κεφαλιού του λες και ο Δήμος είναι τσιφλίκι του. Καταγγέλλουμε κάθε τέτοια ενέργεια και του απαντάμε δημόσια ότι δεν συμμετέχουμε σε τέτοιες ραδιουργίες.

Η Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης
Τζοβάννα Γκόγκου

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.