in ,

Τζοβάννα Γκόγκου: “Σε ανοιχτή πληγή για τον Δήμο μας, έχουν μεταβληθεί, οι συνεχόμενες καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του…”

Τζοβάννα Γκόγκου Δήμος ΔΙρφύων Μεσσαπίων

Σε ανάρτησή της η Επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, Τζοβάνα Γκόγκου, αναφέρεται στις συνεχείς καταδικαστικές αποφάσεις που έχει ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων ενώ κάνει λόγο για την επιλογή δικηγόρων ανάλογα με την αρέσκεια του Δημάρχου Γιώργου Ψαθά…

Χαλκίδα Ευβοίας: Φως στην υπόθεση δολοφονίας Τσακανίκα

“Σε ανοιχτή πληγή για τον Δήμο μας, έχουν μεταβληθεί, οι συνεχόμενες καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του, με διαταγές πληρωμών, λόγω της “κακής στρατηγικής ……” πάντοτε με Δήμαρχο Ψαθά, που οι δικαιωμένοι δεν μπορούσαν να εξοφληθούν και προσέφευγαν στα δικαστήρια για να δικαιωθούν.
Και σαν να μην έφτανε αυτό για ένα Δήμο που εμφανίζεται “μπαταχτσής” είναι υποχρεωμένος να πληρώνει και τα δικαστικά έξοδα και τον εκάστοτε δικηγόρο της αρεσκείας του Δημάρχου για κάθε υπόθεση χωριστά και για υποθέσεις που ο ίδιος ο Δήμος δεν χειρίστηκε σωστά.
Μόνο στην τελευταία Οικονομική επιτροπή, την προηγούμενη εβδομάδα, τα τέσσερα από τα έντεκα θέματα ήταν ορισμοί πληρεξουσίων δικηγόρων για τέτοιες υποθέσεις τα οποία βέβαια και δεν ψήφισα ως μέλος της Οικονομικής επιτροπής.”

Τζοβάννα Γκόγκου

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Written by Σωτήρης Μπαρσάκης

Ο Σωτήρης Μπαρσάκης είναι δημοσιογράφος, σχεδιαστής ιστοσελίδων και φωτογράφος. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας πρώην
Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και πληροφοριακών Συστημάτων Αγίου Νικολάου και Μεταπτυχιακός Φοιτητής στο πρόγραμμα Cyber Security / Κυβερνοασφάλειας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
.

Είναι Ιδιοκτήτης του Barsakis Media Group  και δημιουργός των δημοσιογραφικών ιστοσελίδων ενημέρωσης eviathema.gr, eviagossip.gr, eviasports247.gr και efimerida.online. Από το 2019 είναι τακτικό μέλος της ΕΔΗΠΗΤ. Από το 2016 είναι μέλος της Ένωσης γραφιστών Ελλάδος. Ενώ επίσης είναι και μέλος του Emedia.

Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός, έχοντας το ηλεκτρονικό ραδιόφωνο rapradio.gr  Με συνεντεύξεις από αρκετούς ράπερ όπως ο Mad Clip και ο Slogan.

Είναι ιδιοκτήτης αρκετών ιντερνετικών ραδιοφώνων όπως το entexnoradio.gr, thehouseradio.gr.

Είναι ιδιοκτήτης των mentibune.gr και thewoman.online δύο site ενημέρωσης για τον Άνδρα και την Γυναίκα.

Ως ερευνητής ο Σωτήρης Μπαρσάκης για θέματα του ανεξήγητου και θρησκειών έχει γράψει σε αρκετά περιοδικά και εφημερίδες του χώρου της Εναλλακτικής αναζήτησης ενώ διατηρούσε και το ερευνητικό blog εναλλακτικής αναζήτησης strangefiles.net όπου φιλοξενούσε συνεντεύξεις διάσημων ερευνητών όπως ο συγγραφέας και ψυχολόγος Γιώργος Ιωαννίδης, ο Συγγραφέας και Ερευνητής Θανάσης Βέμπος, ο συγγραφέα David Rankine, ο υπεύθυνος επί των θεμάτων UFO της Βρετανικής Κυβέρνησης Nick Pope, ο Ερευνητής επί των θεμάτων αποκρυφισμού Donald Tyson, η μεταφράστρια των Βιβλίων του Harry Potter και συγγραφέας Καίτη Οικονόμου  o πρώην Πράκτορας του FBI Ben Hansen, ο ερευνητής Aaron Leich.

To 2016 δημιούργησε το athensradio.online μαζί με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Αλέξανδρο Μολφέση.

Από το 2014 είναι τεχνικός υπεύθυνος του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. Έχει κατασκευάσει ιστοσελίδες όπως του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, του Γενικού Χειρουργού Διαμαντή Θωμά, της Μελίνας Κανά, του Γιατρού - Ακτινολόγου Γεώργιου Κουμέλλη κα.

Το 2019 o Σωτήρης Μπαρσάκης ήταν υποψήφιος τοπικός σύμβουλος με τον Γιώργο Ψαθά στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

17 Νοέμβρη Κάρυστος

Συμβολική κατάθεση λουλουδιών από την Κομματική Οργάνωση Καρύστου του ΚΚΕ για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Γιώργος Μαυρίδης Κορονϊός

Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο Γιώργος Μαυρίδης -Δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη από τον βήχα